Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Italienii prezinta oficial noul Purosangue cu motor V12 de 6.5 litri si 725 CP. Cum arata in realitate

Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Italienii prezinta oficial noul Purosangue cu motor V12 de 6.5 litri si 725 CP. Cum arata in realitate
  • Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV
  • Italienii prezinta oficial noul Purosangue cu motor V12 de 6.5 litri si 725 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Disponibil in schimbul unei sume de circa 390.000 de euro, respectivul vehicul se mai poate lauda - de asemenea, si cu portiere cu deschidere opusa. Plus scaune fata si spate individuale.

Prezentat publicului larg cu doar cateva zile in urma - chiar la inceputul acestei toamne, primul SUV din istoria italienilor de la Ferrari stie, cu siguranta, cum sa se faca remarcat. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul anului 2023, noul Purosangue iese in evidenta, la nivelul exteriorului, in special prin prizele frontale supradimensionate, insa nici ariple laterale sculptate atent sau difuzorul posterior masiv nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Ferrari Purosangue

Ferrari Purosangue

La interior, de cealalta parte a portierelor cu deschidere opusa, cumparatorii se vor bucura - mai mult sau mai putin, de la caz la caz, si de o plansa de bord simetrica, de o tapiterie realizata din piele fina, plus unele detalii contrastante. Din meniu nu lipsesc, totodata, nici elementele din carbon, instalatia audio de inalta fidelitate, cu difuzoare semnate de specialistii Burmester, volanul in trei spite - cu padele pentru schimbarea vitezelor, scaunele fata si spate individuale.

Cunoscut sub denumirea de Purosangue, primul SUV de la Ferrari beneficiaza de un propulsor aspirat cu 12 cilindri in V si o capacitate uriasa, de 6.496 de centimetri cubi - conceput pentru a livra rotilor de pe ambele punti o putere de 725 de cai. De unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 3.3 secunde. Fisa tehnica se incheie - anunta oficialii italieni, cu viteza de top de peste 310 kilometri pe ora; deloc rau pentru un vehicul cu o greutate de aproximativ 2.033 de kilograme.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Ferrari Purosangue
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2022