Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul F-150 Raptor R, camioneta cu motor V8 de 700 CP si garda la sol de 33 de centimetri. Cum arata in realitate

Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul F-150 Raptor R, camioneta cu motor V8 de 700 CP si garda la sol de 33 de centimetri. Cum arata in realitate
  • Ford a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul F-150 Raptor R, camioneta cu motor V8 de 700 CP si garda la sol de 33 de centimetri
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o suspensie echipata cu amortizoare controlate electronic - marca Fox. Plus jante din aliaj cu anvelope de 37 de inch in dotare.

Prezentat publicului larg cu doar cateva zile in urma, primul Ford F-150 Raptor R din istorie stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Oferita la preturi incepand de la putin peste 109.000 de dolari, mult anticipata camioneta proiectata special pentru a concura impotriva unor rivali precum Ram 1500 TRX se remarca numaidecat prin grila masiva a radiatorului, insa nici spoilerele fata/spate de culoare neagra, capota bombata a motorului V8 ori extensiile proemiente destinate aripilor laterale nu vor trece complet neobservate. Dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu jantele incaltate cu anvelope de 37 de inch si evacuarea dubla, pe cand meniul de la interior a pregatit - inutil de mentionat, si o tapiterie din piele, cu diferite accente de Alcantara. Plus un volan cu design in trei spite, scaune sport, instrumente de bord digitale, instalatie audio cu 18 difuzoare, ornamente realizate din fibra de carbon, dar si un display central cu o diagonala de 12 inch, aparent.

Lansat pentru a concura impotriva unor produse precum Ram 1500 TRX, dupa cum precizam si anterior, primul F-150 Raptor R din istoria companiei Ford dispune de un motor V8 de 5.2 litri, livrat alaturi de un compresor mecanic pentru o putere maxima sinonima cu un total de 700 de cai. Din peisaj nu lipsesc, mai mult sau mai putin surprinzator, nici transmisia automata cu zece rapoarte, suspensia echipata cu amortizoare controlate electronic, franele cu discuri de pana la 350 de milimetri in dotare sau modul de rulare Baja. Potrivit unui comunicat oficial de presa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2022