Ford a publicat acum toate pozele posibile si imposibile. Fa cunostinta cu noul Bronco Everglades, off-roader-ul care poate traversa ape adanci de pana la un metru

Ford a publicat acum toate pozele posibile si imposibile. Fa cunostinta cu noul Bronco Everglades, off-roader-ul care poate traversa ape adanci de pana la un metru
  • Ford a publicat acum toate pozele posibile si imposibile
  • Fa cunostinta cu noul Bronco Everglades, off-roader-ul care poate traversa ape adanci de pana la un metru
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.3 litri lucreaza alaturi de o cutie automata cu zece rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 300 de cai si 440 de Newton-Metri - potrivit unui comunicat de presa.

Compania Ford continua seria lansarilor spectaculoase, producatorul american de automobile publicand - in cursul diminetii zilei de astazi, primele fotografii si detalii oficiale ale noului model Bronco Everglades. Programat sa ajunga in showroom-uri, la vanzare, din vara anului 2022, respectivul off-roader se remarca numaidecat prin sistemul special de admisie a aerului, insa nici troliul cu o capacitate de circa 4.535 de kilograme sau jantele incaltate cu anvelope Goodyear de 35 de inch nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva, am putea spune.

Ford Bronco Everglades

Oferit in schimbul unei sume minime de 53.000 de dolari, acelasi automobil se mai lauda - de asemenea, si cu o noua grila frontala, dar si cu o repozitionare a prizelor de racire pentru transmisia automata cu zece rapoarte si cutia de transfer, astfel ca proprietarii vor avea acum posibilitatea de a traversa, fara niciun fel de emotie sau problema, ape cu o adancime de pana la 924 de milimetri, dupa cum se spune si in comunicatul de presa publicat cu cateva momente in urma.

Reteta specifica noului model pe nume Bronco Everglades continua - in contrast cu propunerea primului Ford Bronco Raptor din istorie, cu un propulsor insotit de doar patru cilindri si o singura turbina. Livrarea valorilor maxime ce caracterizeaza benzinarul cu o capacitate de 2.3 litri - 300 de cai si 440 de Newton-Metri, asa cum precizam si anterior, la inceputul materialului, se face catre ambele punti, daca mai era necesara cumva si respectiva mentiune, tinand cont ca avem de-a face cu un automobil recomandat pentru performantele sale in off-road.

Ford Bronco Everglades

Ford Bronco Everglades

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Ford Bronco Everglades
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2022