Gata cu asteptarea: ACESTA este noul BMW Seria 8!

Gata cu asteptarea: ACESTA este noul BMW Seria 8!
  • Primele imagini cu noul BMW Seria 8 au ajuns pe internet
  • Versiunea de serie seamana cu conceptul prezentat anul trecut
  • Premiera mondiala va avea loc peste numai cateva ore
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii exterioare cu noul BMW Seria 8 au scapat pe internet in aceasta dupa-amiaza, cu doar cateva ore inaintea mult anticipatului debut oficial.

Doar cateva ore ne mai despart de premiera mondiala a noului BMW Seria 8, insa internetul nu mai are rabdare cu cea de-a doua generatie a legendarului automobil de origine bavareza.

Primele imagini oficiale cu viitorul concurent al modelelor Bentley Continental GT si Mercedes S-Class Coupe au ajuns pe 'net in aceasta dupa-amiaza, multumita site-ului rusesc AutoReview.

Vorbim, mai precis, despre doua fotografii de la nivelul exteriorului, care surprind atat partea frontala, cat si posteriorul versiunii de productie a conceptului cu acelasi nume, de anul trecut.

Si daca tot veni vorba despre acesta, trebuie mentionat ca intre studiul de design cunoscut sub denumirea BMW Concept 8-Series si noul BMW Seria 8 nu exista foarte mari diferente.

Concurentul modelelor Bentley Continental GT si Mercedes S-Class Coupe ofera inclusiv in varianta de serie o grila supradimensionata a radiatorului, dar si stopuri alungite, a la X5.

In ceea ce priveste departamentul interior, acesta nu mai reprezinta chiar o noutate absoluta inca de la inceputul lunii trecute, atunci cand un prototip a fost pozat cu cabina la vedere.

Gama de motorizari reprezinta la momentul de fata cel mai mare mister legat de cea de-a doua generatie a legendarului BMW Seria 8, insa cu cateva mici exceptii - ce este drept.

Mai precis, viitorul concurent al modelelor Bentley Continental GT si Mercedes S-Class Coupe a fost anuntat si intr-o versiune M850i xDrive cu motor V8 biturbo de 530 CP.

BMW Seria 8 - Primele poze

BMW Seria 8 - Primele poze

Sursa Foto: AutoReview.ru

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2018