Mercedes incepe sa tremure: Uite cum arata la interior noul BMW Seria 8!

  • Avem noi fotografii spion cu urmatorul BMW Seria 8
  • Modelul bavarez a fost pozat inclusiv la interior
  • Lipsa camuflajului scoate la iveala detalii interesante
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului BMW Seria 8 a fost surprinsa intr-o noua serie de fotografii spion. Iar cele mai interesante cadre vin de la interiorul masinii care va concura versiunea in doua portiere a limuzinei Mercedes S-Class...

Cu toate ca au mai ramas doar cateva saptamani pana la mult anticipata lansare a noului Seria 8, BMW pastreaza in continuare sub lacat toate materialele referitoare la urmatoarea generatie a celebrului sau automobil de lux.

Noroc cu fotografii spion, care au reusit sa surprinda inca o data in teste masina care va concura versiunea in doua portiere a limuzinei Mercedes S-Class - inclusiv la interior si, mai important decat atat, in lipsa celebrului camuflaj.

Imbracat intr-o tapiterie de culoare rosie si neagra, automobilul companiei bavareze ascunde in spatele volanului sport in trei spite instrumente de bord digitale, al caror design ne-a fost prezentat chiar la mijlocul lunii trecute.

Un al doilea ecran de dimensiuni generoase troneaza in varful consolei centrale si "implica" functiile noului sistemul de infotainment Operating System 7.0, ce vor putea fi accesate / controlate si prin intermediul gesturilor.

De cealalta parte, singura imagine a exteriorului scoate la iveala faptul ca - cel putin in cazul de fata, avem de-a face cu un BMW Seria 8 Convertible, care se bucura in standard de un plafon retractabil realizat din material textil.

Apoi, daca vine vorba despre motorizarea ascunsa sub capota, informatiile disponibile la momentul de fata sugereaza ca exemplarul din poze face parte din viitoarea familie M850i xDrive, echipata cu un V8 biturbo de 530 CP.

Spre deliciul amatoriilor de senzatii extreme, masina care va concura versiunea in doua portiere a limuzinei Mercedes S-Class va fi disponibila la vanzare si intr-o varianta full-M, livrata la pachet alaturi o motorizare cu peste 600 CP.

BMW Seria 8 - Interior

BMW Seria 8 - Interior

BMW Seria 8 - Interior

BMW Seria 8 - Interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW Seria 8 - Interior
mai multe