Gata cu asteptarea! Japonezii au anuntat cati cai are noua Honda Civic Type R

Gata cu asteptarea! Japonezii au anuntat cati cai are noua Honda Civic Type R
  • Gata cu asteptarea!
  • Japonezii au anuntat cati cai are noua Honda Civic Type R
Distribuie pe Facebook

Din pacate, nota de plata nu reprezinta - in continuare, decat un mare mister. Lista necunoscutelor de proportii continuand cu performantele respectivei masini.

Anuntata cu doar cateva zile in urma - la finalul saptamanii trecute, noua Honda Civic Type R nu a oferit niciun fel de informatie sau detaliu despre puterea maxima a unitatii instalate in compartimentul motor. Potrivit insa unor zvonuri recente - din Tara Soarelului Rasare venite, propulsorul cu patru cilindri in linie si o capacitate de doi litri montat sub capota va livra persoanei de la volan un total de 330 CP.

Honda Civic Type R

Honda Civic Type R

Honda Civic Type R

Respectiva sursa mai dezvaluie - totodata, ca modelul programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-urile marcii de pe Batranul Continent pe parcursul lunilor urmatoare, la inceputul anului 2023, va plusa cu un cuplu de 420 de Newton-Metri. Asa cum precizam si anterior - la momentul premierei mondiale, fisa cu specificatii de ordin tehnic va fi completata de o transmisie manuala cu sase rapoarte, livrarea valorilor mentionate in randurile de mai sus facandu-se exclusiv catre rotile aflate la nivelul puntii fata.

Lansata cu surle si trambite in data de 21 iulie, noua Honda Civic Type R se bucura, oarecum inutil de adaugat, si de un pachet aerodinamic extrem de spectaculos - cu eleronul posterior urias jucand rolul elementului principal de atractie. Din peisaj nu lipsesc - printre altele, nici volanul cu design in trei spite, scaunele cu suport lateral marit sau tapiteria realizata dintr-un material menit sa imite piele intoarsa.

Honda Civic Type R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Honda Civic Type R
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2022