Honda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are motor turbo de 2.0 litri si 320 de cai putere. Cat costa

Honda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are motor turbo de 2.0 litri si 320 de cai putere. Cat costa
  • Honda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a japonezilor are motor turbo de 2.0 litri si 320 de cai putere
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Jewel Eye LED. Plus climatizare automata, cu reglare pe doua zone a temperaturii.

Dezvelita publicului larg acum mai bine de 11 saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii aprilie, cea dintai generatie a super compactei pe care japonezii de la Acura o vor comercializa sub denumirea de Integra Type S are, incepand de joi, si un pret de pornire. 50.800 de dolari este, mai exact, suma minima pe care clientii respectivului model - creat dupa o reteta inspirata de proaspat relansatul Civic Type R, o vor avea de achitat peste Ocean, pe piata din SUA, meniul cu pricina debutand cu un propulsor turbo de 2.0 litri si undeva in jurul a 320 de cai putere.

Acura Integra Type S

O transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata cu diferential inclus completeaza - mai mult ori mai putin surprinzator, fisa cu specificatii tehnice, pachetul caracteristic hot-hatchului mentionat si anterior continuand cu o echipare standard extrem de generoasa. Ce cuprinde si o pereche de faruri cu LED, plus un set de jante cu diametrul de 19 inch, sculptate din aliaj usor, camera pentru mersul cu spatele, o tapiterie confectionata dintr-o combinatie de piele partial perforata si Ultrasuede, un volan multifunctional cu un design in trei spite.

Creata dupa o reteta inspirata de cea mai recenta generatie a celebrei Honda Civic Type R, aceeasi impresionanta sportiva pe care Acura o va vinde sub numele de Integra Type S isi va mai intampina cumparatorii - au precizat japonezii, si alaturi de scaune sport cu functie de incalzire, printre multiplele ingrediente oferite fara costuri suplimentare numarandu-se si instrumentele de bord digitale. Din peisaj nu lipsesc insa - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, instalatia de climatizare cu reglare automata sau afisajul pe parbriz, de exemplu.

Acura Integra Type S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Acura Integra Type S
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Iulie 2023