I se va spune si AMG-ul saracului. Cel mai scump model de inalta performanta de la Mercedes a primit un motor cu numai patru cilindri in linie

I se va spune si AMG-ul saracului. Cel mai scump model de inalta performanta de la Mercedes a primit un motor cu numai patru cilindri in linie
  • I se va spune si AMG-ul saracului
  • Cel mai scump model de inalta performanta de la Mercedes a primit un motor cu numai patru cilindri in linie
Distribuie pe Facebook

Avand o capacitate de 2.0 litri, propulsorul cu pricina lucreaza alaturi de o turbina asistata electric si un sistem mild-hybrid la 48 de volti pentru a livra puntii spate pana la 435 de cai putere.

Dezvaluit oficial in urma cu mai bine de jumatate de an, inca din ultima parte a verii lui 2023, cel mai recent Mercedes-AMG GT din istorie a revenit - de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oferit la preturi incepand de la suma de 188.704 euro, concurentul actualului Porsche 911 a primit, chiar pe parcursul zilelor precendente, o noua versiune entry-level, varianta GT 43 - caci despre aceasta este vorba, gazduind sub capota un motor cu doar patru cilindri in linie.

Mercedes-AMG GT 43

Mercedes-AMG GT 43

Caracterizat de o capacitate de 2.0 litri, propulsorul respectiv lucreaza impreuna cu o turbina asistata electric si un sistem mild-hybrid la 48 de volti pentru a livra puntii spate pana la 435 de cai putere - indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca, cu pedala de acceleratie la podea, in 4.6 secunde, indica fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Primul Mercedes-AMG GT 43 din istorie le va mai oferi potentialilor cumparatori si o viteza de top de 280 de kilometri pe ora, astfel ca din meniu nu lipsesc - mai mult ori mai putin surprinzator, nici discurile de franare masive. Printre multiplele detalii si elemente demne de enumerat se mai regasesc jantele forjate, cu un diametru de pana la 21 de inch, suspensia fixa sau - optional, adaptiva, pachetul aerodinamic cu componente active in echipare, evacuarea cu patru tips-uri rotunde in dotare.

Mercedes-AMG GT 43

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes-AMG GT 43
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2024