I se va spune si SL-ul saracului. Mercedes lanseaza noul SL 43 AMG cu motor I4 de 2.0 litri

I se va spune si SL-ul saracului. Mercedes lanseaza noul SL 43 AMG cu motor I4 de 2.0 litri
  • I se va spune si SL-ul saracului
  • Mercedes lanseaza noul SL 43 AMG cu motor I4 de 2.0 litri
Distribuie pe Facebook

Disponibil la preturi incepand de la doar 118.708 euro - cu ghilimelele de rigoare, controversatul vehicul german costa cu aproape 70.000 de euro mai putin decat varianta 63 4Matic+.

Prezentat publicului larg acum mai bine de sase luni - inca de la sfarsitul anului trecut, primul Mercedes SL dezvoltat de specialistii diviziei de performanta AMG se vinde, din aceasta saptamana, intr-o noua versiune de motorizare. Acompaniata de indicativul 43, respectiva optiune ascunde sub capota un propulsor cu numai patru cilindri in linie si capacitatea de 1.991 de centimetri cubi - oferit alaturi de o turbina asistata electrica, potrivit unui comunicat oficial de presa.

Mercedes-AMG SL 43

Mercedes-AMG SL 43

Conceput pentru a livra persoanei de la volan, prin intermediul unei cutii automate cu noua trepte, undeva in jurul a 381 de CP si 480 Nm, impresionantul agregat pe benzina pluseaza cu un sistem mild-hybrid de 48 de volti si 14 cai putere - conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Acelasi Mercedes-AMG SL 43 se mai poate lauda - dupa cum o sugereaza inclusiv a sa denumire, si cu o tractiune spate, spre deosebire de modelele V8, comercializate exclusiv in configuratii 4Matic. Printre performantele disponibile in cazul de fata se numara - anunta germanii, si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 4.9 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, pana la o viteza limitata la 275 de kilometri pe ora.

Oferit la preturi incepand de la 118.708 euro, controversatul automobil beneficiaza - in standard, si de faruri cu LED capabile sa proiecteze diferite simboluri pe asfalt, de jante pe 19 inch, o tapiterie din piele sintetica si material textil, de climatizare cu reglare automata temperaturii etc.

Mercedes-AMG SL 43

Mercedes-AMG SL 43

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Mercedes-AMG SL 43
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2022