I se va spune si SL-ul saracului. Mercedes lanseaza noul SL 43 AMG cu motor I4 de 2.0 litri. Cat costa in Romania

I se va spune si SL-ul saracului. Mercedes lanseaza noul SL 43 AMG cu motor I4 de 2.0 litri. Cat costa in Romania
  • I se va spune si SL-ul saracului
  • Mercedes lanseaza noul SL 43 AMG cu motor I4 de 2.0 litri
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe asfalt.

Prezentat publicului larg cu mai bine de jumatate de an in urma, la sfarsitul lui octombrie 2021, primul Mercedes SL dezvoltat de specialistii diviziei AMG se vinde - zilele acestea, in multiple savori si configuratii. Printre optiunile oferite de nemti - la momentul de fata, se numara, mai mult sau mai putin surprinzator, de la persoana la persoana, si o aroma cu numai patru cilindri in linie, cunoscuta sub indicativul SL 43.

Mercedes-AMG SL 43

Mercedes-AMG SL 43

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 127.500 de euro, potrivit configuratorului local, respectiva versiune se bucura de serviciile unui motor cu o capacitate de 2.0 litri, proiectat pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 381 de cai.

Acestuia i se alatura un sistem micro-hibrid la 48 de volti - sinonim cu un boost temporar de 14 cai, dupa cum precizam anterior, la momentul premierei mondiale, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 4.9 secunde, daca mai trebuia mentionat. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la pragul de de 275 de kilometri pe ora - conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Mai ieftina cu peste 40.000 de euro decat un SL 55 4Matic+, noua varianta de baza Mercedes-AMG SL 43 se bucura, in standard, si de faruri Digital Light, de o tapiterie din stofa si piele artificala, de instrumente de bord digitale, transmisie automata cu noua rapoarte, jante pe 19 inch etc.

Mercedes-AMG SL 43

Mercedes-AMG SL 43

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Mercedes-AMG SL 43
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2022