Imagini spectaculoase cu noua masina de cinci milioane de euro de la Bugatti. Numai 40 de oameni o vor putea avea

  • Bugatti publica noi imagini cu modelul Divo
  • Fotografiile au fost surprins in timpul testelor oficiale
  • Productia se va incheia dupa exemplarul 40
Distribuie pe Facebook

Propulsia versiunii Divo este asigurata, deloc surprinzator, de o motorizare cu 16 cilindri si patru turbine, capabila de o putere maxima de 1.500 de cai.

Organizata in ultima parte a lunii august, editia de anul trecut a celebrului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach a marcat debutul unui nou produs in portofoliul companiei Bugatti.

Este vorba, evident, despre impozantul Divo, o versiune complet restilizata a actualului Chiron, a carei productie totala nu va depasi 40 de exemplare, potrivit conducerii marcii.

Asa cum precizam si la momentul respectiv, propulsia va fi asigurata inclusiv in cazul de fata de o motorizare cu 16 cilindri si patru turbine, capabila de o putere maxima de 1.500 de cai.

Noua versiune Bugatti Divo va avea insa o viteza maxima limitata la 380 km/h, fiind astfel mai inceata cu 40 de kilometri pe ora comparativ cu actual Chiron, model aflat la baza.

In ceea ce priveste suma necesara achizitionarii impozantei masini, ei bine... nota de plata neta, fara taxe sau impozite, se ridica la nici mai mult, nici mai putin de cinci milioane de euro.

Pana ca primele exemplare sa ajunga pe strazi, oficialii Bugatti au publicat cinci fotografii din timpul testelor cu noul Divo, in cadrul carora s-au atins viteze maxime de pana la 250 km/h.

Totodata, oficialii companiei au precizat ca versiunea limitata la 40 de exemplare a fost incercata in cele mai vitrege conditii, in temperaturi care au depasit 40 de grade Celsius.

Bugatti Divo in teste

Bugatti Divo in teste

Bugatti Divo in teste

Bugatti Divo in teste

Bugatti Divo in teste

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Bugatti Divo in teste
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2019