Lamborghini lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1990. Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum

Lamborghini lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1990. Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Lamborghini lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1990
  • Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul debut public ar putea avea loc pe parcursul zilelor urmatoare, conform anumitor zvonuri si speculatii.

Unul dintre cele mai spectaculoase automobile din istoria companiei Lamborghini se pregateste de o revenire in forta. Este vorba, dupa cum precizam si anterior, despre legendarul Countach, a carei versiune moderna ar trebui sa debuteze chiar pe parcursul zilelor urmatoare.

Intre timp, producatorul cu sediul in Sant'Agata Bolognese a publicat trei fotografii noi ale respectivei variante, programata sa ajunga in showroom-uri, la vanzare, sub numele de Countach LPI800-4, sustin nenumarate voci.

Pachetul tehnic nu reprezinta, in continuare, decat un mare mister, insa versiunea moderna a legendarului Lamborghini Countach ar putea primi un V12 electrificat. Cu supercapacitor in locul acumulatorilor clasici si, daca mai era cumva nevoie de mentionat, 800 de cai putere.

Sistemul de tractiune integrala va fi oferit in standard, astfel ca un timp mai mic de trei secunde pentru sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, reprezinta mai mult decat o simpla banuiala.

Asa cum precizam si anterior, chiar zilele trecute, compania Lamborghini va limita productia noului Countach LPI800-4 la 112 exemplare. Fiecare masina a respectivei variante isi va intampina potentialii clienti, dupa cate se pare, alaturi de un pret de circa 3.5 milioane de dolari.

View this post on Instagram

A post shared by Lamborghini (@lamborghini)

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 August 2021