Masina care face BMW X6 sa tremure de frica a primit o noua versiune de top. Cum arata in realitate

Masina care face BMW X6 sa tremure de frica a primit o noua versiune de top. Cum arata in realitate
  • Masina care face BMW X6 sa tremure de frica a primit o noua versiune de top
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 3.3 secunde - dupa cum precizam, de altfel, si anterior.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile, chiar la sfarsitul primei luni a verii anului 2021, noua versiune de performanta Porsche Cayenne Turbo GT stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior spre interior, aceasta se remarca numaidecat prin prizele supradimensionate de aer specifice spoilerului fata, insa nici difuzorul masiv din dotarea spoilerului spate nu va trece neobservat.

Seria vestilor bune continua cu capota bombata a motorului, jantele din aliaj pe 22 de inch si evacuarea dubla montata central, la care se adauga un plafon din fibra de carbon, nu mai putin de trei eleroane si o tapiterie realizata dintr-o combinatie de piele, plus alcantara - acompaniata de cusaturi contrastante si fibra de carbon.

Daca vine vorba, in schimb, despre reteta specifica departamentului tehnic, noua varianta de top a gamei Porsche Cayenne Coupe isi va intampina clientii, asa cum precizam si anterior, alaturi de o motorizare V8 bi-turbo, de patru litri si undeva in jurul a 640 de cai putere. Livrati, cu toti, ambelor punti, exclusiv prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte, de tip Tiptronic S, daca mai trebuia mentionat.

Comercializata la preturi incepand de la putin peste 196.000 de euro - in cazul in care vine vorba despre piata din Germania, respectiva masina promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.3 secunde, sa atinga o viteza maxima de 300 de kilometri pe ora, sa parcurga Nurburgring-ul intr-un timp record pentru SUV-uri.

Distribuie pe Facebook
mai multe