Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP. Noi imagini spectaculoase de la exterior

Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP. Noi imagini spectaculoase de la exterior
  • Sfarsitul acestei saptamani vine cu noi imagini spectaculoase de la exteriorul extremului Mercedes-AMG One
  • Automobilul companiei germane ofera sistemul de propulsie al monopostului pilotat de Lewis Hamilton
  • Fisa tehnica include un benzinar de 1.6 litri, patru motoare electrice si undeva in jurul a 1.000 de CP
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge pe strazi abia in cursul anului viitor, dar asteptarea merita pe deplin. Fara niciun fel de dubiu.

Inca de la debutul Marelui Circ din anul 1950, pasionatii de adrenalina si / sau motorsport au visat la ziua in care vor experimenta in sfarsit un monopost de Formula 1 pe marile bulevarde ale planetei.

Astfel de oportunitati s-au tot ivit in ultimele (aproape) sase decenii, insa noul Mercedes-AMG One are potentialul de a le depasi pe toate. Din absolut toate punctele de vedere, de la design si pana la performante.

Construit in doar 275 de exemplare, automobilul companiei germane imprumuta sistemul de propulsie al monopostului cu care Lewis Hamilton a dominat competitia cunoscuta si sub apelativul Marele Circ.

Vorbim, mai precis, despre un benzinar turbo cu patru cilindri si capacitatea de 1.6 litri care, impreuna cu nu mai putin de patru motoare electrice, produce undeva in jurul a 1.000 de CP sau chiar mai mult decat atat.

Foarte multe informatii despre performantele noului Mercedes-AMG One nu exista la momentul de fata, exceptand faptul ca acceleratia de la 0 la 200 km/h se va realiza intr-un timp mai mic de sase secunde.

Totodata, automobilul care imprumuta sistemul de propulsie al monopostului cu care Lewis Hamilton a dominat Formula 1 in ultimii ani ar trebui sa depaseasca 350 km/h, potrivit primelor detalii publicate de germani.

Daca mai era nevoie de precizat, pretul de vanzare se ridica la nivelul caracteristicilor anterioare, fiecare dintre cele doar 275 de exemplare ce urmeaza a parasi linia de productie costand 2.27 de milioane de euro.

Si tot la capitolul inutil de mentionat se incadreaza anuntul potrivit caruia toate viitoarele masini Mercedes AMG One au fost deja vandute, cu toate ca motorul va trebui reconstruit la fiecare 50.000 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe