Masina cu motor de 2.0 litri si 408 CP. Cat costa

Masina cu motor de 2.0 litri si 408 CP. Cat costa
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 408 CP
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus o tapiterie realizata din piele Artico si microfibra Dinamica.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din ultima parte a lui februarie 2021, cea mai recenta generatie a celebrei masini oferite de Mercedes sub numele de C-Class se vinde, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile puse de nemti la dispozitia propriilor clienti se regaseste, mai nou, chiar si o varianta de inalta performanta AMG C 43 4Matic, comercializata de marca din Stuttgart in compania unui sistem de propulsie electrificat.

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Disponibila in schimbul unei sume minime de circa 71.459 de euro, daca vine vorba cumva despre piata din Germania, respectiva versiune este animata, mai precis, de un motor turbo de 2.0 litri, pe benzina, si 408 CP.

Acestuia i se alatura un sistem mild-hybrid pe 48 V - care livreaza, pentru perioade scurte de timp, alti 14 CP. Fisa cu specificatii tehnice a masinii prezentate de nemtii de la Mercedes-AMG publicului larg sub denumirea de C 43 4Matic continua - deloc surprinzator, ba dimpotriva, cu o transmisie automata in noua rapoarte si tractiune integrala cu o functie de vectorizare a cuplului, astfel ca sprintul de la 0 la 100 km/h nu dureaza, cu acceleratia la podea, decat 4.6 secunde.

Respectiva aroma se mai poate lauda, daca mai trebuia mentionat, si cu o echipare standard impresionanta, ce cuprinde inclusiv faruri cu LED, directie integrala, jante pe 18", tapiterie din piele Artico si microfibra Dinamica etc.

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Mercedes-AMG C 43 4Matic
mai multe