Masina cu motor de 2.0 litri si 408 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 408 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 408 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.6 secunde.

Prezentata publicului larg acum mai bine de-un an, cea mai recenta generatie a celebrei masini oferite de Mercedes sub numele de C-Class se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de nemti la dispozitia propriilor cumparatori nu se regaseste insa, pentru moment, si o varianta de inalta performanta.

Respectiva situatie se va schimba pe parcursul urmatoarelor saptamani si/sau luni, ce este drept, atunci cand proaspat anuntata savoare AMG C 43 4Matic ar trebui sa isi face aparitia in showroom-urile din Europa.

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Nota de plata a noii masini nu reprezinta, actualmente, decat un mare mister si, de asemenea, o necunoscuta uriasa, nemtii limitandu-se la a dezvalui ca raspunsul lor la perechea compusa din Audi S4 si BMW M340i xDrive se bucura de serviciile unui motor cu patru cilindri in linie, plus o capacitate de 2.0 litri, ce undeva in jurul a 408 CP.

Acompaniata de o turbina electrica, ce lucreaza alaturi de sistemul MHEV de 48V si 14 CP prezent la bord, noua aroma promite sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.6 secunde.

Fisa cu specificatii tehnice a proaspat anuntatului AMG C 43 4Matic continua, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat de presa pus la dispozitia publicului larg, cu o viteza de top ce urca, cu pedala de acceleratie la podea, pana la pragul de 250 de kilometri pe ora. Sau 265, daca se opteaza pentru pachetul AMG Driver disponibil optional.

Lista atractiilor principale cuprinde, inutil de mentionat, inclusiv spoilere fata/spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente sau jante din aliaj de pana la 20 de inch, acestea fiind insotite si de o evacuare cvadrupla.

Totodata, solutia nemtilor la Audi S4 si BMW M340i xDrive se mai poate lauda si cu un volan multifunctional cu o parte inferioara plata, cu padele pentru schimbarea treptelor cutiei cu noua rapoarte si ambreiaj umed, cu ceasuri de bord digitale, cu scaune sport, cu suspensie adaptiva, directie integrala. Si discuri de pana la 370 de milimetri.

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Mercedes-AMG C 43 4Matic

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Mercedes-AMG C 43 4Matic
mai multe