Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Cum arata in realitate noua generatie

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Cum arata in realitate noua generatie
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Cum arata in realitate noua generatie
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister, insa primele exemplare sunt asteptate sa-si faca aparitia pe strazi inainte de sfarsitul anului 2022.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cinci zile, mult anticipata generatie R232 a legendarei masini oferite de Mercedes sub numele de SL stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, aceasta se remarca numaidecat prin design-ul agresiv caracteristic partii frontale, cu blocuri optice angulare si o grila de dimensiuni generoase a radiatorului, in timp ce interiorul impresioneaza in special prin display-ul ajustabil, de 11.9 inch, al sistemului de infotainment MBUX.

Mercedes SL - Galerie foto

Respectiva reteta continua - printre altele, cu o evacuare cvadrupla si jante din aliaj de pana la 21 de inch, pe de-o parte, plus instrumente de bord digitale, un volan cu parte inferioara plata, scaune multifunctionale si instalatie audio marca Burmester, pe de alta parte.

Sub capota, asa cum precizam si anterior - la momentul premierei mondiale, mult anticipata generatie R232 a legendarei masini oferite de Mercedes sub numele de SL a pregatit doar o singura unitate. Este vorba, mai precis, despre un V8 cu doua turbine si capacitatea de patru litri, care lucreaza alaturi de o transmisie automata cu noua rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti, oarecum surprinzator, o putere maxima de 476 sau 585 CP, in functie de varianta de motorizare.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, nu dureaza decat 3.9 ori, in cazul versiunii de top, 3.6 secunde, aceeasi fisa cu specificatii tehnice gazduind si o viteza de pana la 315 kilometri pe ora - conform primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii, evident.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (149) Poze Mercedes SL - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2021