Mercedes C63 AMG Black Series - Motor V8, interne de SLS si peste 500 CP!

Mercedes C63 AMG Black Series - Motor V8, interne de SLS si peste 500 CP!
Nu, Mercedes C63 AMG Black Series nu a fost anuntat oficial - inca, insa multumita unui forum auto din Canada astazi aflam primele detaliile tehnice ale viitorului model de performanta din Stuttgart.
Distribuie pe Facebook

Sub capota, viitorii clienti se vor bucura de prezenta motorului M156 inzestrat cu pachetul P31. In alta ordine de idei, noul Mercedes C63 AMG Black Series va fi propulsat de un motor V8 de 6.208 cmc, dotat cu interne de la supercarul SLS AMG, capabil sa produca peste 500 de cai putere si 620 Nm. Asa cum era de asteptat, tractiunea spate nu va lipsi din meniu, transmisia puterii catre rotile spate urmand a se face cu ajutorul cutiei AMG Speedshift MCT in sapte trepte.

In ceea ce priveste performantele, ne putem astepta la o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4.5 secunde, in timp ce viteza maxima va fi limitata din ECU la 300 km/h. Si lista cu bunatati nu se incheie aici. Performantul model din Stuttgart va beneficia si de jante forjate pe 19 inci, suspensie ajustabila de tip coilover, plus diferential spate blocabil.

Conform aceluiasi forum auto din Canada, viitorul Mercedes C63 AMG Black Series va fi dezvaluit mai intai intr-o versiune coupe, ce urmeaza a fi prezentata in cursul acestei luni.

Distribuie pe Facebook
mai multe