Modificari importante pentru cea mai cunoscuta masina din gama AMG. Noua versiune are cutie automata cu noua trepte de viteza

Modificari importante pentru cea mai cunoscuta masina din gama AMG. Noua versiune are cutie automata cu noua trepte de viteza
  • Mercedes publica primele informatii oficiale ale noului C63 AMG
  • Automobilul german ofera in continuare un V8 cu pana la 510 CP
  • Cutia automata se bucura in schimb de noua trewpte de viteza
Distribuie pe Facebook

Mercedes prezinta cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto International de la New York o versiune imbunatatita a gamei C63 AMG. Noua varianta a sportivei germane mizeaza pe o cutie automata cu noua trepte de viteza si instrumente digitale de bord, printre altele.

Prima generatie a modelului Audi RS5 Sportback nu este nici pe departe singura sportiva de clasa medie si origine germana pe care vizitatorii New York International Auto Show 2018 o vor putea admira indeaproape.

Tot cu ocazia evenimentului organizat in perioada 30 martie - 9 aprilie, cei prezenti la fata locului vor mai avea ocazia de a face cunostinta si cu o versiune imbunatatita a actualei familii de produse Mercedes-AMG C63.

Asemeni variantei standard, concurentul modelelor Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Audi RS5 Coupe si BMW M3 / BMW M4 revine la extrior alaturi de mai multe detalii redesenate, printre care si celebra grila Panamericana.

Mercedes C63 AMG Facelift

Mercedes C63 AMG Facelift

Imbunatatirile continua la nivel de interior, acolo unde rolul de atractie principala ii revine display-ului de 12.3 inch din spatele volanului multfunctional in trei spite, insarcinat cu afisarea instrumentelor digitale de bord.

Sub capota, noua familie de sportive Mercedes C63 AMG ascunde in continuare o unitate bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitatea de patru litri, care dezvolta inclusiv de-aceasta data puteri maxime de pana la 510 CP.

Diferenta majora consta in cum ajunge valoarea respectiva la puntea spate: concurentul modelelor Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Audi RS5 Coupe si BMW M3 / BMW M4 a trecut la o cutie automata cu noua trepte de viteza.

Chiar si asa, performantele au ramas neschimbate: cea mai rapida versiune are nevoie tot de 3.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza de top este limitata electronic la 250 sau 290 km/h.

La momentul de fata, atat data lansarii pe piata, cat si pretul de vanzare al noii familii de produse Mercedes-AMG C63 raman un mister, insa vestea buna este ca zilele urmatoare ne vor aduce primele imagini reale cu aceasta.

Mercedes C63 AMG Facelift

Mercedes C63 AMG Facelift

Mercedes C63 AMG Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Mercedes C63 AMG Facelift
mai multe