Multi spun despre ea ca este masina viitorului. Stai numai sa vezi cat de SF arata

Multi spun despre ea ca este masina viitorului. Stai numai sa vezi cat de SF arata
  • Noul model Lucid Motors Air a debutat la sfarsitul anului trecut
  • Automobilul in cauza propune doua motoare electrice si 1.000 CP
  • Pasagerii se vor bucura de numeroase tehnologii de ultima ora
Distribuie pe Facebook

Startup-ul Lucid Motors a publicat de curand primul material video ce surprinde in actiune modelul Air, considerat de multi specialisti din industrie "automobilul viitorului".

Cu primul model din istoria startup-ului auto Lucid Motors am facut cunostinta inca de la mijlocul lunii decembrie a anului trecut. Dupa cum spuneam si la momentul respectiv, noul Air impresioneaza in special prin liniile si formele inconfundabile ale caroseriei.

Nici interiorul nu se lasa insa mai prejos, lista atractiilor principale intalnite aici debutand cu cele patru scaune individuale despartite de o consola centrala alungita. Acestora li se alatura mai multe ecrane tactile folosite pentru afisarea si comandarea instrumentelor de bord.

In ceea ce priveste departamentul tehnologic, noul model Lucid Motors Air dispune de blocuri optice cu micro-lentile. Plus toate echipamentele - precum camere, senzori ultrasonici si radare, care fac posibil condusul autonom.

Din punct de vedere tehnic, automobilul in cauza propune un sistem de propulsie cu doua motoare electrice, capabile sa livreze o putere maxima de 1.000 CP. Acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza astfel in doar 2.5 secunde.

Adaugam pe lista si o autonomie totala de peste 640 de kilometri, iar noul model Lucid Motors Air ne arata ca isi merita pe deplin titulatura de masina viitorului. Acum mai ramane de vazut si cand vom avea o versiune de serie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2017