Noua generatie arata ca un OZN. Cat costa

Noua generatie arata ca un OZN. Cat costa
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, inca de vara trecuta, cea mai recenta generatie a legendarei masini comercializate de Lexus sub denumirea RX are - incepand de astazi, si un pret de vanzare. 48.550 de dolari este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii luxosului SUV japonez o vor avea de achitat peste Ocean, pe piata din SUA, acolo unde varianta de baza, disponibila sub indicativul 350, se bucura de serviciile unui propulsor turbo de 2.4 litri si undeva in jurul a 275 de cai putere - pe benzina.

Lexus RX - Galerie foto

Aceeasi versiune entry-level a modelului proiectat pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi Q7, BMW X5 sau Mercedes GLE se mai poate lauda - totodata, si cu o echipare standard extrem de generoasa, compusa din faruri cu LED, plus jante din aliaj cu diametrul de 19 inch. Din meniu nu lipsesc insa - mai mult ori mai putin surprinzator, nici scaunele incalzite, bancheta rabatabila, volanul actionat electric, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, display-ul central cu o diagonala de 9.8 inch, sistemul audio cu 12 boxe.

Cea mai recenta generatie a impresionantului Lexus RX isi intampina clientii de peste Ocean, din SUA, intr-un numar de trei versiuni diferite de motorizare, printre optiunile puse la dispozitia persoanelor cu dare de mana regasindu-se, cu exceptia variantei 350, atat un 350h, cat si un 500h - conform configuratorului local. Ambele configuratii sunt livrate in compania a doua motoare electrice, care lucreaza alaturi de un benzinar aspirat de 2.5 litri sau turbo de 2.4 litri pentru a produce o putere maxima de 246 ori 366 de cai, potrivit fisei tehnice.

Lexus RX - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (84) Poze Lexus RX - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2023