Noua masina de la Audi e nebunie curata: are motor V10 aspirat si tractiune spate! Cat costa

Noua masina de la Audi e nebunie curata: are motor V10 aspirat si tractiune spate! Cat costa
  • Noua masina de la Audi e nebunie curata
  • Are motor V10 aspirat si tractiune spate!
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 19 inch, plus tapiterie din piele si instrumente de bord digitale.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase ani, actuala generatie a masinii cunoscute sub numele de Audi R8 se vinde, la momentul de fata, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se afla, mai nou, si o varianta comercializata sub denumirea de V10 Performance RWD.

Disponibila la preturi incepand de la 149.000 de euro, daca vine vorba despre piata din Germania, respectiva reteta cuprinde inclusiv un motor aspirat cu zece cilindri in V, de 5.2 litri si undeva in jurul a 570 de cai.

Audi R8 V10 Performance RWD

Audi R8 V10 Performance RWD

O transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj completeaza, alaturi de sistemul de tractiune integrala quattro, fisa cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 3.4 secunde. La polul opus, viteza maxima urca pana la o valoare de 324 de kilometri pe ora.

Aceeasi versiune botezata simplu, dar sugestiv Audi R8 V10 Performance RWD se mai poate lauda, in plus, si cu o echipare standard extrem de generoasa, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Intr-o alta ordine de idei, noua optiune ofera, fara costuri suplimentare, si faruri cu LED, un set de jante pe 19 inch, instrumente de bord digitale si o tapiterie din piele. Respectiva reteta cuprinde inclusiv scaune sport cu suport lateral marit si o functie de incalzire, instalatie audio de inalta fidelitate, stopuri cu LED etc.

Seria vestilor bune continua cu multiple dotari optionale, clientii fiind intampinati si de o varianta Spyder, insotita de un pret de 162.000 de euro, o fisa tehnica similara si, bineinteles, un plafon retractabil din material textil.

Audi R8 V10 Performance RWD

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Audi R8 V10 Performance RWD
mai multe