Noua masina de la Koenigsegg e nebunie curata: are 2.300 de cai sub capota si patru locuri la interior

Noua masina de la Koenigsegg e nebunie curata: are 2.300 de cai sub capota si patru locuri la interior
  • Noua masina de la Koenigsegg e nebunie curata
  • Are 2.300 de cai sub capota si patru locuri la interior
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult ori mai putin surprinzator, cu un sistem avansat de tractiune integrala.

Prezentat intregii planete acum mai bine de trei ani - inca din ultima jumatate a lui martie 2020, primul automobil cu patru locuri din scurta, dar fascinanta istorie a suedezilor de la Koenigsegg a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: celebrul producator cu sediul in regiunea Angelholm a dezvaluit - recent, primul exemplar al spectaculoasei serii Gemera, automobilul cu pricina bucurandu-se de serviciile unui motor V8 twin-turbo cu o configuratie Hot Vee, care presupune montarea celor doua turbine intre bancurile de cilindri, si capacitatea de 5.0 litri, pe benzina, sinonim cu o putere de 1.500 CP, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

Koenigsegg Gemera

Koenigsegg Gemera

Numarul de magie continua, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu o unitate electrica de 800 de cai putere, insa numai 39 de kilograme, respectiva solutie traducandu-se - conform documentului anterior mentionat, printr-un total de 2.300 CP. La momentul actual, performantele raman - din pacate, doar un mare mister si o necunoscuta de proportii, cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc nici cutia LSTT in noua viteze, cu sapte ambreiaje umede, sistemul de tractiune integrala cu functie de vectorizare etc.

Finisat intr-o nuanta superba de verde si condimentat cu jante in cinci spite duble - de culoare aurie, cu prindere centrala, acelasi prim exemplar al spectaculoasei serii Gemera se mai poate lauda, oarecum inutil de adaugat, cu patru locuri individuale. Cu completarea ca pasagerii vor mai descoperi - odata trecuti de partea cealalta a portierelor supradimensionate si ajunsi la interior, doua display-uri masive, scaune incalzite, cu actionare electrica, climatizare cu reglare automata a temperaturii, opt suporturi pentru pahare, boxe de inalta fidelitate, statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, conexiune Apple CarPlay, tapiterie din piele s.a.m.d.

Koenigsegg Gemera

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Koenigsegg Gemera
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2023