Noua masina de la Lamborghini a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care italienii le vor sterse de urgenta

Noua masina de la Lamborghini a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care italienii le vor sterse de urgenta
  • Noua masina de la Lamborghini a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care italienii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul debut oficial ar putea avea loc chiar pe parcursul zilelor urmatoare, dupa cum sustin anumite voci.

Conducerea celebrei companii italiene cunoscute sub denumirea de Lamborghini pregateste lansarea unei versiuni moderne a legendarului Countach, la aproape 50 de ani de la prima aparitie in public a originalului. Botezata simplu, dar sugestiv Countach LPI800-4, respectiva masina a ajuns mai devreme pe internet - punand astfel capat tuturor speculatiilor cu privire la reteta caracteristica departamentului exterior.

Interiorul nu ramane, pentru moment, decat un mare mister, seria necunoscutelor continuand cu motorizarea de sub capota, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, disponibile etc.

Daca seria de zvonuri care a invadat, de cateva zile, internetul se va dovedi insa a fi fost adevarata, atunci varianta moderna a legendarului Lamborghini Countach isi va intampina clientii alaturi de un sistem de propulsie electrificat. Compus dintr-un motor V12 de 6.5 litri, o unitate electrica integrata in cutia automata cu sapte rapoarte si un supercapacitor, de o solutie similara bucurandu-se si exclusivistul Sian.

Spre deosebire de acesta din urma, noul Countach LPI800-4 va veni cu doar 800 de cai pe ambele punti, dupa cum o sugereaza si denumirea sa, dar proba 0 - 100 de kilometri ora tot va dura mai putin de trei secunde.

Versiunea moderna a legendarului Countach ar putea fi comercializata intr-o editie limitata la numai 112 exemplare, fiecare livrat la pachet alaturi de un pret de circa 3.5 milioane de dolari. Cate si - mult mai important, care dintre speculatiile anterior mentionate, randurile de mai sus, se vor adeveri vom afla chiar pe parcursul zilelor urmatoare, atunci cand respectiva masina este asteptata sa debuteze in premiera mondiala.

Lamborghini Countach LPI800-4 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 August 2021