Noua masina de la Lamborghini e posedata de demon. Are 666 de cai sub capota. Galerie foto completa

Noua masina de la Lamborghini e posedata de demon. Are 666 de cai sub capota. Galerie foto completa
  • Noua masina de la Lamborghini e posedata de demon
  • Are 666 de cai sub capota
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Disponibil la preturi incepand de la "doar" 218.487 de euro, acelasi Urus Performante se mai poate lauda, printre altele, si cu un mod de rulare pe nume Rally. Plus (pana la) cinci display-uri color.

Prezentata publicului larg in urma cu circa cinci ani, inca de la sfarsitul lui 2017, cea dintai generatie a impresionantei game oferite de Lamborghini sub denumirea de Urus a revenit de curand - chiar pe parcursul zilelor trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Celebra companie auto cu sediul in regiunea Sant'Agata Bolognese a lansat o noua varianta a SUV-ului produs pe platforma MLB a Grupului Volkswagen - versiunea pe care italienii au de gand sa o vanda sub indicativul Urus Performante gazduind sub capota, in compartimentul motor, un V8 demonic.

Lamborghini Urus Performante - Galerie foto

Lamborghini Urus Performante - Galerie foto

Insotit de doua turbine si o capacitate cilindrica de patru litri, respectivul propulsor livreaza ambelor punti o putere maxima de 666 CP - de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.6 secunde. Cu acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza de 306 km/h.

Asamblat pe aceeasi arhitectura precum Audi Q8, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne. dar si VW Touareg, noul Lamborghini Urus Performante va mai pune la dispozitia persoanelor dornice sa achite o nota de plata de minim 218.487 de euro, totodata, si o larga varietate de componente realizate din carbon - unele interioare, altele exterioare. Din peisaj nu lipsesc insa, mai mult ori mai putin surprinzator, nici insertiile de piele, accentele de aluminiu, cusaturile contrastante. Ori instrumentele de bord digitale si configurabile - presupunand ca era necesar de adaugat.

Lamborghini Urus Performante

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Lamborghini Urus Performante - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2022