Noua masina de la Lexus e nebunie curata: are motor V6 twin-turbo si scaune spate care se inclina. Cat costa

Noua masina de la Lexus e nebunie curata: are motor V6 twin-turbo si scaune spate care se inclina. Cat costa
  • Noua masina de la Lexus e nebunie curata
  • Are motor V6 twin-turbo si scaune spate care se inclina
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv o cutie automata cu zece rapoarte. Plus un sistem de tractiune integrala, daca mai era necesara o astfel de precizare.

Prezentata publicului larg inca de la jumatatea toamnei anului precedent, cea mai recenta generatie a masinii comercializate de Lexus sub denumirea de LX are - incepand de astazi, si un pret de pornire. Nota minima de achitat? 86.900 de dolari, in cazul in care vine vorba despre piata din Statele Unite ale Americii - unde oficialii producatorului japonez de lux nu vor oferi decat o singura varianta de motorizare - LX600.

Lexus LX -Galerie foto

Lexus LX -Galerie foto

Lexus LX -Galerie foto

Insotita de un benzinar cu sase cilindri in V, doua turbine si o capacitate de trei litri, respectiva versiune isi intampina clientii alaturi de o herghelie formata din 409 CP. O cutie automata cu zece rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic, potrivit primelor informatii si detalii publicate de constructorul nipon.

De cealalta parte, numarul echiparilor disponibile urca pana la cinci - cu persoanele ce iau in calcul achizitia celei mai recente generatii a masinii comercializate de Lexus sub denumirea de LX avand la dispozitie, in premiera absoluta, si un LX600 Ultra Luxury. Ce beneficiaza in standard - promit oficialii producatorului japonez de lux, si de o pereche de scaune spate individuale - ce se inclina pentru un maxim de confort.

Aceasta impresionanta varianta a mai pregatit, potrivit primelor informatii si detalii publicate de constructorul nipon, si o tapiterie din piele semi-anilina, dar si cusaturi realizate sub forma de carouri. Plus o consola centrala alungita, un volan incalzit cu accente de lemn si sistem multimedia cu doua display-uri uriase si 25 de difuzoare de la Mark Levinson.

Lexus LX -Galerie foto

Lexus LX -Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (158) Poze Lexus LX -Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2022