Noua masina de la Lexus e nebunie curata: are motor V6 twin-turbo si scaune spate care se inclina. Video ca sa te convingi si singur

Noua masina de la Lexus e nebunie curata: are motor V6 twin-turbo si scaune spate care se inclina. Video ca sa te convingi si singur
  • Noua masina de la Lexus e nebunie curata
  • Are motor V6 twin-turbo si scaune spate care se inclina
  • Video ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o instalatie audio cu 25 de boxe. Ce poarta semnatura specialistilor de la Mark Levinson.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ sapte zile, noua generatie a masinii comercializate de Lexus sub denumirea LX stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Avand la baza reteta proaspat lansatei Land Cruiser 300, impresionantul produs al diviziei de lux de la Toyota se remarca atat prin dimensiunile generoase ale caroseriei, cat si prin detaliile impozante specifice acesteia - precum grila uriasa a radiatorului sau stopurile unite cu o banda iluminata.

Seria vestilor bune continua cu aripile proeminente si jantele de pana la 22 de inch, meniul specific respectivei creatii cuprinzand inclusiv numeroase display-uri tactile pentru accesarea functiilor de confort. Si entertainment, bineinteles.

Lexus LX

Lexus LX

Disponibila la vanzare de anul viitor, aeeasi noua generatie a masinii comercializate de Lexus sub denumirea LX a mai pregatit si o pereche de scaune spate individuale - despartite de o consola centrala supradimensionata. Oferite alaturi de nivelul de echipare VIP, incantatoarele fotolii beneficiaza si de suport pentru picioare si, mult mai important decat atat, in stilul specific actualului Mercedes-Maybach GLS 600, se pot inclina pentru calatorii cu adevarat memorabile.

Totodata, pentru un maximum de confort, impresionantul produs al diviziei de lux de la Toyota dispune si de o suspensie activa, dar si de un sistem multimedia cu doua display-uri uriase si nu mai putin de 25 de boxe de la Mark Levinson.

Reteta specifica noii generatii a masinii comercializate de Lexus sub denumirea LX se incheie, ca in cazul proaspat lansatei Land Cruiser 300, cu doua propulsoare asemanatoare, dar, in acelasi timp, extrem de diferite. Altfel spus, marea batalie se va da intre un diesel de 3.3 ltri si 299 CP si un benzinar de 3.5 litri si 415 CP - cu ambele unitati fiind livrate alaturi de o configuratie cu sase cilindri si doua turbine, o transmisie automata cu zece rapoarte si tractiune integrala.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (122) Poze Lexus LX
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2021