Noua masina de la Lexus e nebunie curata: are motor V6 twin-turbo si scaune spate care se inclina

Noua masina de la Lexus e nebunie curata: are motor V6 twin-turbo si scaune spate care se inclina
  • Noua masina de la Lexus e nebunie curata
  • Are motor V6 twin-turbo si scaune spate care se inclina
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o instalatie audio formata din 25 de boxe de la celebra companie Mark Levinson.

Prezentata publicului larg in a doua parte a zilei de joi, mult anticipata generatie cu numarul patru a masinii oferite de Lexus sub numele de LX stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Avand la baza reteta noului Land Cruiser 300, impresionantul produs al diviziei de lux de la Toyota se remarca atat prin dimensiunile generoase ale caroseriei, cat si prin detaliile impozante specifice acesteia - precum grila uriasa a radiatorului, aripile proeminente sau stopurile unite cu o banda iluminata.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu jantele de pana la 22 de inch, in timp ce meniul de la interior vine cu numeroase display-uri tactile pentru accesarea functiilor de confort si entertainment.

Lexus LX

Lexus LX

Lexus LX

Lexus LX

Lexus LX

Aceeasi generatie cu numarul patru a masinii oferite de Lexus sub numele de LX se mai bucura - printre multe altele, de un set de scaune individuale pentru ocupantii locurilor spate - despartit de o consola centrala supradimensionata. Comercializate alaturi de noul nivel de echipare VIP, incantatoarele fotolii beneficiaza si de suport pentru picioare si, mai important decat atat, in stilul specific actualului Mercedes-Maybach GLS 600 se pot inclina pentru calatorii cu adevarat memorabile.

Totodata, pentru un maximum de confort, impresionantul produs al diviziei de lux de la Toyota a mai pregatit si o suspensie activa, dar si un sistem multimedia cu 25 de boxe Mark Levinson si doua display-uri uriase.

Sub capota, similar noului Land Cruiser 300, mult anticipata generatie cu numarul patru a masinii oferite de Lexus sub numele de LX gazduieste doua propulsoare asemanatoare, dar - in acelasi timp, extrem de diferite. Altfel spus, marea batalie se va da intre un diesel de 3.3 ltri, 299 CP si 700 Nm si un benzinar de 3.5 litri, 415 CP si 650 Nm - ambele unitati fiind livrate la pachet alaturi de o configuratie cu sase cilindri in V si doua turbine, plus o transmisie automata cu zece rapoarte si 4x4.

Lexus LX

Lexus LX

Lexus LX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (122) Poze Lexus LX
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2021