Noua masina de la Mazda e nebunie curata: are motor turbo cu sase cilindri in linie si 340 de cai pe ambele punti. Cat costa

Noua masina de la Mazda e nebunie curata: are motor turbo cu sase cilindri in linie si 340 de cai pe ambele punti. Cat costa
  • Noua masina de la Mazda e nebunie curata
  • Are motor turbo cu sase cilindri in linie si 340 de cai pe ambele punti
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentata publicului larg cu doar 14 zile in urma, chiar in prima parte a lunii lui februarie, cea dintai generatie a gamei comercializate de Mazda sub numele de CX-90 are - incepand de la jumatatea acestei saptamani, si un pret de vanzare. 39.595 de dolari este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii SUV-ului cu o lungime de aproximativ 5.1 metri si pana la opt locuri o vor avea de achitat peste Ocean, pe piata din SUA, acolo unde varianta entry-level - disponibila sub indicativul 3.3 Turbo Select, se bucura de serviciile unui propulsor I6 cu tehnologie mild-hybrid, proiectat special pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 280 CP, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Mazda CX-90

Mazda CX-90

Reteta caracteristica versiunii mentionate anterior continua cu o echipare standard deloc neglijabila - compusa din faruri si, totodata, stopuri cu LED. Detaliilor in cauza li se alatura - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, si un set de jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, seria vestilor bune continuand, printre altele, cu o tapiterie realizata din piele artificiala, cu un sistem audio condimentat cu un numar de opt boxe, cu o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe trei zone, cu un display central insotit de o diagonala de 10.25 inch, cu radio HD, cu Apple CarPlay, cu Android Auto, geamuri electrice, cruise control adaptiv, asistent pentru monitorizarea unghiului mort etc.

Cea dintai generatie a modelului CX-90 isi intampina clientii de peste Ocean - de pe piata din SUA, si in compania unei savori de 340 CP a motorizarii e-Skyactiv cu o capacitate de 3.283 de centimetri cubi, care acompaniaza configuratia de baza. De asemenea, printre optiunile puse la dispozitia acestora se mai regaseste - daca mai trebuia cumva precizat, si o aroma plug-in hybrid, unde un agregat aspirat natural, in numai patru pistoane, de 2.5 litri, lucreaza impreuna cu o unitate electrica, plus o baterie de aproape 18 kWh pentru a produce, conform brosurii oficiale, o putere maxima de 323 CP; din pacate, informatiile cu privire la performante sau consum nu reprezinta decat un mister.

Mazda CX-90

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Mazda CX-90
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2023