Noua masina de strada de la Chevrolet e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 8600 rpm! Cum arata in realitate

Noua masina de strada de la Chevrolet e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 8600 rpm! Cum arata in realitate
  • Noua masina de strada de la Chevrolet e nebunie curata
  • Are motor care se tureaza pana la 8600 rpm!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o herghelie formata din 670 de cai, in timp ce valoarea specifica cuplului maxim urca pana la 623 de Newton-Metri - potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile, mult anticipata versiune de performanta a actualului Chevrolet Corvette C8 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, noua varianta Z06 se remarca numaidecat prin setul de spoilere fata si spate agresiv stilizate - cu lista principalelor puncte de atractie cuprinzand inclusiv prize laterale uriase, jante forjate in combinatia 20 / 21 de inch si asa mai departe.

Chevrolet Corvette C8 Z06

De cealalta parte a portierelor, la interior, respectiva masina a pregatit - daca mai era necesar de mentionat, si un volan multifunctional cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, dar si o pereche de scaune cu suport lateral marit, ornamente realizate din fibra de carbon sau ceasuri de bord digitale.

O alta atractie principala a noului Chevrolet Corvette Z06 o reprezinta motorul de sub capota: un V8 aspirat cu capacitatea cilindrica de 5.5 litri - capabil sa se tureze pana la 8.600 de rotatii per minut, conform unui comunicat de presa. Seria vestilor bune continua, dupa cum precizam si anterior, cu o herghelie formata din 670 de cai, in timp ce valoarea specifica cuplului maxim urca pana la 623 de Newton-Metri, oarecum inutil de spus.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o transmisie automata - cu opt rapoarte si dublu ambreiaj, insa performantele masinii programate sa intre pe linia de asamblare abia din vara anului 2022 nu raman decat un mister, similar pretului de vanzare si echiparii standard, printre alte necunoscute.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Chevrolet Corvette C8 Z06
mai multe