Noua masina e folosita incognito de politie: are 431 CP si face suta in doar 4,1 secunde

Noua masina e folosita incognito de politie: are 431 CP si face suta in doar 4,1 secunde
  • Politia din Australia a scos in public un M3 de ultima generatie
  • Modelul cu (cel putin) 431 de cai putere este folosit incognito
  • Urmatoarea generatie a super-sedanului de la BMW va debuta in 2020
Distribuie pe Facebook

Daca mai punem la socoteala si viteza maxima de 250 de kilometri pe ora, ei bine... infractorii nu mai au nicio sansa de scapare.

Divizia de masini rapide a politiei autostraliene a primit zilele acestea intariri considerabile: echipei care mai cuprinde si o Kia Stinger de 370 CP, plus un BMW M5 Competition cu 625 CP sub capota i s-a alaturat un M3 de ultima generatie.

Finisat la exterior intr-o nuanta aprinsa de albastru, super-sedanul bavarez cu motor de trei litri si cel putin 431 CP la datorie are insa avantajul de a nu fi fost marcat in prealabil, acesta asteptand in mare taina incalcarea legii.

Nici macar odata demascat nu va intampina totusi mari probleme in a prinde infractorii: pana la urma urmei, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in cel mult 4.1 secunde, in timp ce viteza maxima se ridica la 250 de kilometri pe ora.

BMW M3 de politie nemarcat

BMW M3 de politie nemarcat

BMW M3 de politie nemarcat

Daca mai era nevoie de precizat, productia celebrului BMW M3 F80 a ajuns la final in urma cu aproximativ 12 luni, din cauza modificarilor uriase pe care inginerii ar fi trebuit sa le opereze pentru ca motorul sa respecte normele WLTP.

O noua generatie a super-sedanului bavarez va debuta insa in cursul anului viitor, alaturi de acelasi benzinar twin-turbo de trei litri ce echipeaza proaspat lansatele X3 si X4 M: cu 480 CP in echiparea standard si 510 CP in varianta Competition.

Despre urmatorului BMW M3 se mai zvoneste, de asemenea, si ca va fi disponibil la vanzare in nenumarate configuratii tehnice, ultimele informatii neoficiale vorbind despre cutie manuala, DCT, tractiune spate si chiar xDrive.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M3 de politie nemarcat
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2019