Nu are rival in lume. Interiorul noului Mercedes ii lasa cu gura cascata pana si pe sefii BMW

Nu are rival in lume. Interiorul noului Mercedes ii lasa cu gura cascata pana si pe sefii BMW
  • Mercedes publica primele imagini cu interiorul noului G-Class
  • Automobilul german debuteaza oficial la inceputul anului viitor
  • Panoul de bord impresioneaza prin cele doua display-uri uriase
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala a fost programata pentru editia de anul viitor a Salonului Auto International Nord-American, care se desfasoara la Detroit in perioada 13 - 28 ianuarie 2018.

Versiunea 53 AMG a noului Mercedes CLS nu este singura surpriza pregatita de compania germana pentru North American International Auto Show. Potrivit primelor informatii oficiale, vizitatorii evenimentului respectiv vor putea admira indeaproape, pe viu, si urmatoarea generatie a legendarului G-Class.

Intre timp, producatorul din Stuttgart a publicat mai multe fotografii ce surprind interiorul modelului cu pricina. In varianta de top, acesta propune o configuratie cu doua display-uri de dimensiuni generoase in panoul de bord - de 12.3 inch fiecare, dintre care unul folosit pentru afisarea vitezometrului si a turometrului.

Totodata, spre deosebire de generatia actuala, noul Mercedes G-Class adopta un set de guri de ventilatie rotunde, similare celor oferite de E-Class Coupe. Volanul multifunctional cu design in trei spite are, in schimb, ca sursa de inspiratie varianta imbunatatita a limuzinei S-Class, lansata in luna aprilie.

Pe langa plansa de bord complet redesenata - care pare sa imprumute comenzile sistemului de climatizare de la C-Class, specialistii companiei din Stuttgart au mai retusat si consola centrala, fetele portierelor, scaunele fata ori bancheta spate. Un mare plus il reprezinta si cresterea spatiului destinat pasagerilor.

Asa cum ii sta bine unui automobil de lux, urmatoarea generatie a legendarului Mercedes G-Class anunta inclusiv o selectie de dotari premium, precum insertii de piele fina, cusaturi contrastante, incalzire, ventilatie si chiar masaj. Special pentru audiofili, un sistem Burmester cu 16 difuzoare este oferit in mod optional.

Mercedes G-Class - Poze oficiale

Mercedes G-Class - Poze oficiale

Mercedes G-Class - Poze oficiale

Mercedes G-Class - Poze oficiale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes G-Class - Poze oficiale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Decembrie 2017