Numai un singur om o poate avea, dar nimeni n-o vrea. Super-masina din 2012 sta nevanduta de-aproape doi ani

  • Numai un singur om o poate avea, dar nimeni n-o vrea
  • Super-masina din 2012 sta nevanduta de-aproape doi ani
Distribuie pe Facebook

Nota de plata ramane un mare mister, insa printre principalele atractii se numara inclusiv un motor V12 aspirat.

Singura sportiva din lume construita si comercializata de Ferrari sub denumirea de SP30 a fost scoasa din nou la vanzare, pe internet. Asamblata in cursul anului 2012, pe platforma versiunii 599 GTO, super-masina unica pe planeta Pamant vine in continuare cu doar 103 km la bord.

In ceea ce priveste nota de plata, ei bine... aceasta ramane si la momentul de fata un mare mister, insa printre principalele atractii se numara inclusiv un motor V12 aspirat, cu capacitatea cilindrica de sase litri.

Ferrari SP30 de vanzare

Ferrari SP30 de vanzare

Ferrari SP30 de vanzare

Privita de la exterior spre interior, singura sportiva construita si comercializata de Ferrari sub denumirea de SP30 se remarca numaidecat prin partea frontala cu aer de F12berlinetta. In spate, in schimb, super-masina din 2012 imprumuta mai multe elemente de la variantele 599 GTO si XX.

Aceeasi reteta estetica prezenta in cazul de fata continua cu o evacuare cvadrupla, montata central, si un set de jante cu design unic, la care se adauga o tapiterie din Alcantara, plus diferite accente din carbon.

O caroserie de culoare rosie, blocurile optice frontale de 458 Italia, dar si sistemul de infotainment instalat initial pe editia 612 One to One au raspuns pozitiv cererii de a face parte din meniul super-masinii din 2012, singura sportiva construita si comercializata de Ferrari sub denumirea de SP30.

Ferrari SP30 de vanzare

Ferrari SP30 de vanzare

Ferrari SP30 de vanzare

Ferrari SP30 de vanzare

Ferrari SP30 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (70) Poze Ferrari SP30 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2020