O sa uiti de orice M5 dupa ce vei vedea cum arata noul RS6 in albastru mat. Pariu?

O sa uiti de orice M5 dupa ce vei vedea cum arata noul RS6 in albastru mat. Pariu?
  • O sa uiti de orice M5 dupa ce vei vedea cum arata noul RS6 in albastru mat
  • Meniul disponibil in cazul de fata continua cu mai multe accente de negru si-un set de jante in doua culori
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu mai multe accente de negru si-un set de jante in doua culori, printre altele.

Prezentat publicului larg in urma cu mai putin de 24 de luni - chiar in ultimele saptamani ale verii anului 2019, noul Audi RS6 Avant stie, cu siguranta, cum sa se faca remarcat. Privit de la exterior spre interior, rivalul duo-ului compus din BMW M5 si Mercedes-AMG E 63 iese numaidecat in evidenta prin spoilerele fata / spate agresiv stilizate - acompaniate de jante supradimensionate si aripi proeminente.

Noul Audi RS6 Avant

Disponibil zilele acestea, cel putin pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la putin peste 121.540 de euro impresionantul break cu motor V8 bi-turbo de patru litri si aproximativ 600 de cai putere se mai poate lauda si cu o evacuare dubla, cu scaune cu suport lateral marit si volan cu parte inferioara plata.

Inutil de mentionat, acelasi Audi RS6 Avant de ultima generatie a mai clientilor si o larga varietate de optionale - printre echipamentele oferite contracost regasindu-se si un albastru cu finisare mata. Botezata Navarrablau Matt, respectiva culoare transforma rivalul duo-ului compus din BMW M5 si Mercedes-AMG E 63 intr-un soi de opera de arta - aproape imposibil de ignorat si trecut cu vederea / camera foto.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Noul Audi RS6 Avant
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2021