OFICIAL: Viitorul Bugatti Galibier promite peste 1.000 cai putere si 378 km/h

OFICIAL: Viitorul Bugatti Galibier promite peste 1.000 cai putere si 378 km/h
Desi a trecut o buna perioada de timp de cand nu am mai auzit nimic de modelul Bugatti Galibier, viitorul super-sedan al constructorului din Molsheim se afla inca in carti. Si se anunta mai impresionant ca niciodata.
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu acordat recent publicatiei americane Car and Driver, Wolfgang Durheimer a precizat clar si raspicat ca viitorul Galibier va fi cel mai frumos si mai luxos model cu patru usi din lume. Seful Bugatti nu s-a oprit insa aici, ci a continuat sa afirme ca mult anticipatul super-sedan din Molsheim va fi si "mai rapid decat orice de pe piata", iar asta include si automobilele imbunatatite cu ajutorul tuningului.

Cat de rapid va fi insa noul Bugatti Galibier? Ei bine, din pacate, cifrele exacte lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa este bine de stiut ca Wolfgang Durheimer promite o putere maxima mai mare de 1.000 CP si o viteza de peste 378 kilometri pe ora.

O alta problema neclarificata pana la acest moment ramane data debutului: constructorul din Molsheim nu s-a decis inca daca va lansa modelul Galibier inainte sau dupa... dezvaluirea succesorului lui Veyron.

Distribuie pe Facebook
mai multe