Primul CX-70 din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model de la Mazda ofera un motor turbo cu sase cilindri in linie si 340 CP. Cum arata in realitate

Primul CX-70 din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model de la Mazda ofera un motor turbo cu sase cilindri in linie si 340 CP. Cum arata in realitate
  • Primul CX-70 din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou model de la Mazda ofera un motor turbo cu sase cilindri in linie si 340 CP. Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o larga varietate de echipamente si dotari premium.

Dezvelit intregii planete acum mai bine de sase zile, inca de la inceputul lunii lui martie, primul CX-70 din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Avand sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor saptamani, cel mai nou model de la Mazda se remarca in special prin grila masiva a radiatorului, contrastata puternic de farurile subdimensionate, cu LED.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu jante de 21 de inch, din aliaj usor realizate, si stopuri alungite, pe cand scaunele ventilate reprezinta, alaturi de bancheta cu incalzire, principalele atractii ale interiorului. Cu mentiunea ca de la orizont nu lipsesc instrumentele de bord digitale si configurabile, sistemul audio de inalta fidelitate ori, important de precizat, tapiteria confectionata din piele Nappa.

Acelasi prim CX-70 din istorie se mai poate lauda atat cu afisaj pe parbriz, cat si cu o instalatie de climatizare cu reglarea automata a temperaturii. Sub capota, cel mai nou model de la Mazda isi va intampina viitorii cumparatori alaturi de doua optiuni diferite: o unitate I6 Turbo cu capacitate de 3.3 litri, insotita de o herghelie cu pana la 340 de cai, si un ansamblu plug-in hybrid acompaniat de 323 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2024