Se vinde pentru o nimica toata. AMG-ul care costa cat o Dacie Logan la mana a doua

Se vinde pentru o nimica toata. AMG-ul care costa cat o Dacie Logan la mana a doua
  • Un Mercedes-AMG poate fi cumparat astazi chiar si cu numai 5% din pretul original
  • Este important sa verifici extrem de bine fiecare piesa a exemplarului pe care ai pus ochii
  • De asemenea, nu trebuie sa uiti ca ai de-a face cu un AMG, iar reparatiile... costa
Distribuie pe Facebook

De nou, a costat peste 60.000 de lire sterline. In prezent insa, abia daca se mai vinde pentru 5% din pretul de catalog.

Pentru doua lucruri mari si late sunt recunoscute in piata modelele diviziei Mercedes-AMG. Primul dintre acestea face referire, deloc surprinzator, la performante.

Echipate deseori cu motoare in opt sau 12 cilindri, respectivele automobile germane promit viteze maxime ametitoare. Nu inainte insa de a atinge suta inainte de a apuca sa le pronunti numele.

Cealalta caracteristica a AMG-urilor are legatura cu partea financiara. Sau, mai corect spus, cu modul extrem de impresionant in care se depreciaza aceste dezirabile creatii.

Despre ultima situatie se discuta si in urmatorul material video. Material video care prezinta cele mai bune optiuni pe care sa le iei in calcul in care visezi sa conduci un astfel de Mercedes.

Inainte insa de a te bucura ca anumite exemplare le vei cumpara chiar si cu numai 5% din pretul lor original, nu uita: vorbim de un AMG, iar reparatiile... costa, nu gluma!

Distribuie pe Facebook
mai multe