Tuning Porsche: Noul 991 by Misha Designs debuteaza la SEMA 2013

Tuning Porsche: Noul 991 by Misha Designs debuteaza la SEMA 2013
  • Misha Designs modifica noua generatie Porsche 991
  • Meniul include imbunatatiri de ordin exclusiv vizual
  • Rezultatul final poate fi admirat la SEMA Show 2013
Distribuie pe Facebook

O noua zi, un nou proiect de tuning anuntat pentru SEMA Show 2013. Cam asa par sa mearga lucrurile in aceasta perioada, cand ne aflam la mai putin de o luna de deschiderea editiei din acest an a faimosului eveniment din Las Vegas.

Nu avem nici un motiv sa ne plangem. Saptamana aceasta a fost extrem de bogata in proiecte de tuning, mai ales daca vine vorba de acele proiecte de tuning care vor putea fi admirate in cadrul editiei din acest an a faimosului SEMA Show. Asadar, cum astazi este vineri iar saptamana in curs se apropie de final, propunem o recapitulare primelor creatii anuntate pentru SEMA Show 2013:

Pe langa aceste impresionante proiecte de tuning insa, cei care vor avea drum prin Las Vegas in perioada 5 - 8 noiembrie si vor vizita editia din acest an a faimosului SEMA Show vor mai putea admira - in cadrul standului iForged / Forgestar, si cea mai noua creatie a americanilor de la Misha Designs: un pachet de tuning disponibil pentru ultima generatie a modelului Porsche 911. Un pachet de tuning care, asa cum se poate observa si in primele fotografii oficiale, propune numeroase bunatati vizuale pentru supercarul german, bunatati precum spoilere fata si spate, capota pentru motor, praguri laterale si, nu in ultimul rand, eleron de dimensiuni generoase.

Conform oficialilor companiei Misha Design, pachetul de tuning in cauza este compatibil atat cu versiunile standard, cat si cu variantele wide-body ale noului Porsche 991. De asemenea, unele componente - precum prelungirea spoilerului fata, difuzorul spoilerului spate sau eleronul pentru capota motorului, vor fi oferite si intr-o versiune din fibra de carbon.

Porsche 991 by Misha Designs

Porsche 991 by Misha Designs

Distribuie pe Facebook
mai multe