Dacia 1310 Lamborghini style - culmea pasiunii pentru tuning

Dacia 1310 Lamborghini style - culmea pasiunii pentru tuning
Am dat peste aceasta Dacia 1310 intamplator. Dar era doar o chestiune de timp pana cand pasiunea pentru tuning a unui baiat din Constanta ajungea si la urechile noastre. De ce sa faca ce au mai facut si altii? De ce sa nu-si puna la treaba indemanarea si rabdarea? De ce sa nu faca dintr-o Dacie banala, una iesita din comun? Ei bine, omul s-a apucat de treaba serioasa si una dintre cele mai modificate Dacii berline a luat nastere...
Distribuie pe Facebook

Dragii Mosului, va roaga batranul sa criticati munca, nu masina! Un baiat din Constanta, din localitatea Poarta Alba, pe numele lui Claudiu, a inceput sa-si modifice masina. Cu ajutorul fratelui, Dacia 1310 din dotare a inceput sa se transforme. Daca omul asta a avut, asta a inceput sa modifice! Si cand masina este una autohtona, care este anosta si invizibila in varianta stoc, placerea si impactul este cu atat mai mare.

Dacia 1310 Lamborghini style - culmea pasiunii pentru tuning

Momentan, nu putem vorbi multe despre ce se afla sub capota sau pe partea mecanica. Probabil ca si acolo vor urma modificari majore in viitorul apropiat. Insa in acest moment, putem vorbi despre tuning pe partea estetica. Am cazut impreuna de acord ca o Dacia 1310 nu este cea mai tunabila si mai atractiva masina din cate exista... Insa tocmai de aceea, modificarea acestei masini este cu atat mai dificila si mai provocatoare cu cat baza de lucru este mai dificila.

Dacia 1310 Lamborghini style - culmea pasiunii pentru tuning

Asadar, pe partea estetica, incepem cu modificarea capotei. La o Dacie normala, capota se ridica in fata, spre radiator. Ei bine, aceasta masina a fost modificata si balamalele au fost mutate in partea de jos a parbrizului. Si asta pentru un motiv bine intemeiat: a fost prelungita pentru un look bad-boy. Marea majoritate a modificarilor au necesitat munca de tinichigerie custom: capota, bad-boy look, lambo-doors, shaved doors. Toate cele 4 portiere si-au pierdut clantele originale, fiind acum curate - probabil ca deschiderea se va face din telecomanda.

Dacia 1310 Lamborghini style - culmea pasiunii pentru tuning

Insa principalul element prin care se remarca aceasta masina este sistemul de deschidere a portierelor. Este prima Dacia 1310 vazuta cu sistem lambo-doors functional. Tentative au mai fost, insa pana acum nimeni nu a prea vrut sa investeasca multi bani intr-un kit aftermarket. Insa in cazul de fata, tot sistemul a fost realizat de la 0 de catre Claudiu si fratele sau. Asa ca mai mult decat bani, s-a investit munca si indemanare.

Momentan, cam atatea detalii stim despre Dacia 1310 Lamborghini style... Insa cu siguranta, acum ca a venit primavara, munca la masina nu va inceta de fel. Ba mai mult, ne asteptam la modificari si mai serioase. Si asteptam cu mare drag si interes poze noi si detalii cu masina terminata. Are sanse sa devina cea mai tunata Dacie 1310 din lume!

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro cu detalii complete si poze ale masinii tale. Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Dacia 1310 Lamborghini style - culmea pasiunii pentru tuning
mai multe