A taiat tot ce-a considerat in plus, iar acum conduce singurul Ford Focus din lume fara plafon si parbriz

A taiat tot ce-a considerat in plus, iar acum conduce singurul Ford Focus din lume fara plafon si parbriz
  • Singurul Ford Focus din lume fara plafon si parbriz e in Rusia
  • Proiectul de tuning are la baza un exemplar de ultima generatie
  • Meniul continua cu spoilere de ST si interior in doua locuri
Distribuie pe Facebook

Un Focus fara plafon si parbriz in dotare? Ford nu a vandut niciodata un astfel de model, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca ea nu exista.

Lansat pe piata in urma cu vreo doi ani, cel mai recent Ford Focus din istorie se vinde zilele acestea in trei versiuni diferite de caroserie. Niciuna dintre variantele respective nu ofera insa mai putin de patru portiere, clientii avand de ales intre un sedan, un break, dar si un hatchback care concureaza cu noul Volkswagen Golf 8.

Daca un model cu doua sau trei usi ar putea debuta oficial la un moment dat, chiar daca eventual doar pe scena celebrului SEMA Show, ei bine... unul fara plafon si parbriz in dotare, in stilul celebrului McLaren Elva, va ramane numai un simplu vis.

Teoretic. Practic, un astfel de Focus exista deja in aceasta mareata si uimitoare lume, fascinanta versiune purtand semnatura unei companii care si-a ales Ford Market ca denumire comerciala si atragand privirile tuturor celorlalti participanti la trafic, dar si simplilor pietoni ori celor care viziteaza saloanele de tuning din Rusia.

Extrem de surprinzator si, totodata, foarte important de mentionat, neobisnuitul proiect de tuning pare (realizat) fara cusur, calitatea executiei realizand, alaturi de unele atingeri speciale - precum interiorul in doua locuri, proiectul perfect, de 10+.

View this post on Instagram

Focus4 Speeeeeeedster 🏎 WOW На данный момент полностью готов силовой каркас спидстера, вся оригинальная обвеска Focus4 ST-Line; салон 2х-местный, смещённый на 40 см назад, ковши руль педали 🏎 Предлагайте, во что красить будем (название цвета/марки)- чей цвет попадёт на «обложку журнала» - дадим погонять на нем 😈 Презентация спидстера на выставке @autoworldexpo.ru 4-7 апреля 2К19 🚗🚗🚗🔆 #ford #focus4 #speedster #builtfordproud #tuningford #fordmarketservice #fordmarketclub #fordmarket #форд #фокус4 #тюнингфорд #сервисфорд #фордмаркет

A post shared by FORD-MARKET (@ford_market) on Jan 30, 2019 at 5:04am PST

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2020