Aceasta limuzina germana ascunde 700 CP sub capota si face suta in doar 3.2 secunde. FOTO

Aceasta limuzina germana ascunde 700 CP sub capota si face suta in doar 3.2 secunde. FOTO
  • Brabus anunta primul pachet de tuning pentru modelul Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+
  • Nemtii ofera mai multe modificari, atat de ordin tehnic, cat si de ordin estetic
  • Principala atractie o reprezinta cei 700 CP de sub capota, care aduc suta in 3.2 secunde
Distribuie pe Facebook

Brabus lanseaza saptamana viitoare, la Frankfurt, primul pachet de tuning pentru cel mai rapid Mercedes al momentului, modelul E 63 S 4MATIC+.

Programata sa se desfasoare in perioada 14 - 24 septembrie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt va fi gazda a zeci de premiere mondiale sau doar europene.

Noutatile industriei constructoare de masini nu vor fi insa singurele surprize pe care vizitatorii evenimentului respectiv, aflat la exact o saptamana distanta, le vor putea admira la fata locului.

Asa cum era de asteptat, de pe culoarele cladirilor care adapostesc impresionantul show german nu vor lipsi nici standurile celor mai mari companii de tuning de pe Batranul Continent.

Mercedes E63 AMG S de la Brabus

Mercedes E63 AMG S de la Brabus

Un exemplu concret in acest sens il reprezinta Brabus, care pregateste vine in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt alaturi de primele modificari pentru Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.

Conform comunicatului publicat de nemti in cursul zilei de astazi, vorbim despre un pachet care vizeaza atat aspectul, cat si performantele modelului cu stea in frunte si 612 CP sub capota.

In primul dintre cele doua cazuri, in rolurile principale regasim mai multe elemente exterioare din fibra de carbon, plus un set de jante din aliaj cu design unic si diametrul de pana la 21 inch.

Lista cu imbunatatiri de ordin vizual continua cu pielea bi-colora de la nivelul interiorului, acompaniata de un volan cu parte inferioara plata si cusaturi contrastante sau sub forma de carouri.

Mercedes E63 AMG S de la Brabus

Sub capota, primul pachet de tuning pregatit de Brabus pentru noul Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ este sinonim cu o crestere a puterii maxime de 88 CP, care se traduce printr-un total de 700 CP.

Botezata PowerXtra B40 – 700, solutia companiei din Bottrop pentru modelul german cu propulsor V8 bi-turbo de patru litri impinge, de asemenea, si cuplul motor: de la 850 la 950 Nm.

Drept urmare, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h a coborat pana la 3.2 secunde, o performanta deloc neglijabila pentru o limuzina de lux, care cantareste peste 1.8 tone.

Viteza maxima este de 300 km/h, cu mentiunea ca specialistii Brabus nu s-au atins pentru moment de limitarea cu care noul E 63 S 4MATIC+ paraseste linia de productie a diviziei Mercedes-AMG.

Mercedes E63 AMG S de la Brabus

Mercedes E63 AMG S de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mercedes E63 AMG S de la Brabus
mai multe