aLL STaR Performance Camaro SS - Starul de la SEMA Show 2010

aLL STaR Performance Camaro SS - Starul de la SEMA Show 2010
Editia din acest an a impresionantului SEMA Show se apropie cu pasi repezi, iar tunerii din intreaga lume incep sa ofere primele preview-uri ale creatiilor pe care le vor prezenta in cadrul salonului american. Iata ca dupa Fortune Motorsports, a venit si randul celor de la aLL STaR Performance sa-si expuna realizarea!
Distribuie pe Facebook

Pornind de la exoticul Chevrolet Camaro SS, tunerul american pare sa fi gasit reteta unei aparitii ce nu ar trebui ratata! Pentru un rezultat final demn de apreciat, cei de la aLL STaR Performance si-au unit fortele cu cele mai mari nume din industria tuningului. Printre caracteristicile principale se numara un sistem de supraalimentare Lysholm atasat uriasului motor V8 de 6.2 litri, un set de jante Forgestar pe 22 inci, frane performante semnate de Baer, suspensie de la Air Lift si, nu in ultimul rand, un paintjob custom realizat de cei de la Dupont.

Noua creatie va putea fi admirata in toata splendoarea sa intre 2 si 5 noiembrie alaturi de alte zeci de masini modificate, printre care si Honda CR-Z by Fortune Motorsports, respectiv Nissan GT-R by TID Styling.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 August 2010