Are cel mai mare motor dintre toate hot-hatch-urile cu tractiune fata, iar acum a primit un pachet de tuning imposibil de nerefuzat

Are cel mai mare motor dintre toate hot-hatch-urile cu tractiune fata, iar acum a primit un pachet de tuning imposibil de nerefuzat
  • Are cel mai mare motor dintre toate hot-hatch-urile cu tractiune fata, iar acum a primit un pachet de tuning imposibil de nerefuzat
  • In urma tratamentului suferit, noul model ofera un plus de aproximativ 85 de cai putere, respectiv un total de pana la 365 de cai putere
Distribuie pe Facebook

In urma tratamentului suferit, noul model ofera un plus de aproximativ 85 de cai putere, respectiv un total de pana la 365 de cai putere.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, actualul Ford Focus se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara - deloc surprinzator sau intamplator, si o varianta de performanta pe nume Focus ST.

Livrat la pachet alaturi de cel mai mare motor montat, in prezent, pe un hot-hatch cu tractiune fata, respectivul model se lauda cu 280 de cai putere si un 0 - 100 de kilometri pe ora in numai 5.7 secunde, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

De altfel, acelasi Ford Focus ST se mai poate lauda - mai nou, chiar si cu un pachet de tuning imposibil de nerefuzat. Purtand semnatura specialistilor de la Mountune, tratamentul botezat simplu si sugestiv m365 cuprinde inclusiv un filtru de particule sport, o resoftare a unitatii de control etc.

Rezultatul: scurt si direct la subiect, meniul disponibil in schimbul a aproape 1.840 de lire sterline transforma propulsorul turbo de 2.3 litri, cu patru cilindri, aflat sub capota concurentului lui Volkswagen Golf GTI intr-o uzina de 365 de cai putere.

Momentan, nu a fost publicat niciun fel de informatie ori detaliu oficial - din contra, cu privire la evolutia performantelor actualului Ford Focus ST in urma instalarii modificarilor mentionate anterior. Cert este ca hot-hatch-ul cu tractiune fata este acum mai potent si decat un Focus RS Mk3.

Ford Focus ST de la Mountune

Ford Focus ST de la Mountune

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ford Focus ST de la Mountune
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 August 2021