Au tunat cel mai puternic Golf cu tractiune fata care se vinde in Romania in clipa de fata. Galerie foto

Au tunat cel mai puternic Golf cu tractiune fata care se vinde in Romania in clipa de fata. Galerie foto
  • Au tunat cel mai puternic Golf cu tractiune fata pe care Volkswagen il vinde in Romania la momentul de fata
  • Sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora devine acum realitate cu o secunda mai repede decat in mod normal
Distribuie pe Facebook

Hot-hatch-ul companiei Volkswagen poate accelera acum de la 0 la 100 de kilometri pe ora cu o secunde mai repede decat in mod normal, potrivit primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

180 de kW sau 245 de cai putere. Este cifra care transforma noul Golf GTI, alaturi de versiunea PHEV oferita in compania indicativului GTE, in cel mai puternic Golf cu tractiune fata pe care Volkswagen il vinde in clipa de fata pe piata din Romania.

Disponibil atat intr-o versiune manuala, cat si alaturi de celebra cutie DSG cu sapte rapoarte, hot-hatch-ul comercializat la preturi incepand de la 32.761 de euro poate sprinta de la 0 la 100 km/h in 6.3 secunde, promite compania producatoare.

Pentru posesorii care isi doresc insa un motor 2.0 turbo cu valori maxime ceva mai impresionante decat cele mentionate anterior, in randurile de mai sus, nemtii de la DTE Systems GmbH are solutia. Si anume celebra unitate PowerControl X.

Respectivul tratament, al carui pret se ridica la 699 de euro, se traduce printr-un plus de 56 de cai putere, astfel ca fisa cu specificatii tehnice va cuprinde, de data aceasta, inclusiv un total de 301 CP, au dezvaluit oficialii atelierului de tuning.

Vesti bune vin si din dreptul acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, timpul probei cu pricina urmand sa coboare cu aproximativ o secunde. Ceea ce inseamna ca noul Volkswagen Golf GTI va face acum doar 5.3 secunde pana la suta.

Inutil de mentionat, modificarile de ordin estetic lipsesc din peisaj, insa spoilerele agresiv stilizate si jantele din aliaj cu design unic regasite in echiparea standard ar trebui sa fie suficiente pentru a calma setea de sportivitate vizuala a oricui.

Alte echipamente oferite, fara costuri suplimentare, de cel mai puternic Golf cu tractiune fata pe care Volkswagen il vinde la momentul de fata pe piata din Romania sunt farurile cu LED. Si display-ul color pentru instrumentele de bord.

VW Golf GTI - Poze noi

VW Golf GTI - Poze noi

VW Golf GTI - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze VW Golf GTI - Poze noi
mai multe