Audi TT-RS by ABT Sportsline - Sa fie cu 420, 440 sau 470 cai putere?

Audi TT-RS by ABT Sportsline - Sa fie cu 420, 440 sau 470 cai putere?
Cel mai puternic Audi TT din gama devine acum si mai puternic multumita imbunatatirilor operate de specialistii germani din cadrul companiei de tuning ABT Sportsline.
Distribuie pe Facebook

Disponibil atat intr-o versiune cu 340 CP, cat si intr-o varianta cu 360 CP, cel mai puternic Audi TT din gama constructorului din Ingolstadt are nevoie de mai putin de 4.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, lista cu performante continuand cu viteza maxima de pana la 280 kilometri pe ora. Pentru cei care viseaza insa la cifre si mai impresionante de-atat, specialistii germani din cadrul companiei de tuning ABT Sportsline au solutia.

Audi TT-RS by ABT Sportsline

O simpla optimizare a unitatii de control, plus un nou intercooler aparut in peisaj, iar propulsorul turbo de 2.5 litri regasit in compartimentul motor al noului Audi TT-RS promite sa puna acum la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 420 cai putere si 530 Newton-Metri, valori arhisuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in fix patru secunde, cat si pentru o viteza maxima de 282 kilometri pe ora.

Audi TT-RS by ABT Sportsline

Cei care au pus insa mana pe un exemplar al modelului Audi TT-RS plus sunt ceva mai norocosi, simpla optimizare a unitatii de control dezlantuind unitatea cu cilindri in linie prezenta la datorie pana la pragul celor 440 CP si 580 Nm. Drept urmare, atunci cand vine vorba de performante, in cazul de fata putem vorbi atat de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.8 secunde, cat si de o viteza maxima de aproximativ 290 kilometri pe ora.

Audi TT-RS by ABT Sportsline

Revenind insa la posesorii ultimului Audi TT-RS, "soarta" urmeaza sa le surada din nou acestora, specialistii germani din cadrul companiei ABT Sportsline oferind pentru versiunea de "baza" a modelului german de inalta performanta si un pachet de tuning ceva mai complex, care aduce cu sine un total de aproximativ 470 cai putere si 630 Newton-Metri. Astfel, in urma tratamentului suferit, modelul Audi TT-RS accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la 285 kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe