Audi-ul cu care niciun BMW nu indrazneste sa se intreaca. Are 1.045 de cai sub capota si face suta la fel de repede ca un Bugatti

Audi-ul cu care niciun BMW nu indrazneste sa se intreaca. Are 1.045 de cai sub capota si face suta la fel de repede ca un Bugatti
  • Audi-ul cu care niciun BMW nu indrazneste sa se intreaca
  • Are 1.045 de cai sub capota si face suta la fel de repede ca un Bugatti
Distribuie pe Facebook

O suspensie mai joasa, complet ajustabila, de la KW si un set de jante forjate cu diametrul de 22 de inch completeaza, la perfectie, lista modificarilor operate in compartimentul motor.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, actualul Audi A7 Sportback se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de inalta performanta, oferita sub denumirea de RS7 Sportback.

Livrat in compania unui motor V8 de patru litri, cu doua turbine si un sistem micro-hibrid pe 48 de volti, respectivul model vine cu 600 de cai, plus 800 Nm pe ambele punti, daca mai era necesara o asemenea precizare.

Audi RS7 Sportback de la Wheelsandmore

Audi RS7 Sportback de la Wheelsandmore

Rezultatul? Cu pedala de acceleratie la podea, noul Audi RS7 Sportback promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.6 secunde, de la 0 la 200 de kilometri pe ora in doar 12 secunde si pana la o viteza maxima de 250, 280 sau chiar 305 kilometri pe ora.

Insuficient, daca este sa dam crezare specialistilor companiei Wheelsandmore, care au pregatit un set complet de modificari si upgrade-uri pentru motorul V8 de patru litri, cu doua turbine si un sistem micro-hibrid pe 48 de volti.

Meniul destinat versiunii RS a gamei Audi A7 culmineaza cu un Stage VI de peste 25.000 de euro, sinonim cu 1.045 de cai si 1.292 Nm, potrivit primelor informatii si detalii oficiale. Prin urmare, nici cutia de viteze a variantei de performanta RS7 nu a scapat intocmai neatinsa; dimpotriva.

Din pacate, sprintul de la 0 la 100 de kilometri nu mai reprezinta, acum, decat un mare mister, insa, cu pedala de acceleratie la podea, acesta ar trebui sa devina, de ce nu, realizate intr-un timp de aproximativ 2.5 secunde.

Acelasi nou Audi RS7 Sportback a mai primit, totodata, pe langa multiplele cresteri de putere, si o suspensie mai joasa, complet ajustabila, de la KW. Lista atractiilor principale se incheie, intr-un final, cu un set de jante forjate cu diametrul de 22 de inch, daca mai trebuia cumva mentionat.

Audi RS7 Sportback de la Wheelsandmore

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi RS7 Sportback de la Wheelsandmore
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2021