BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 720 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde

BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 720 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde
  • BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 720 de cai sub capota si face suta in doar 2.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului depaseste pragul celor 300 de kilometri pe ora. Asa cum reiese - de altfel, si din urmatorul material video.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ sase ani si trecut de curand - la finalul primaverii lui 2020, printr-un facelift major, actualul BMW Seria 5 se vinde, la momentul actual, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse - zilele acestea, la dispozitia clientilor se regaseste, oarecum inutil de mentionat, si o varianta comercializata sub indicativul M5, alaturi de un propulsor V8 bi-turbo.

Insotita de un motor cu capacitatea cilindrica de 4.4 litri, respectiva reteta vine, la randul sau, in multiple savori si arome, un astfel de exemplu constand in meniul pe nume M5 Competition. Acompaniat de 625 CP si un 0 - 100 km/h in 3.3 secunde, daca este sa luam in considerare spusele oficialilor companiei producatoare.

Acelasi BMW M5 Competition Facelift reprezinta - totodata, si subiectul principal al urmatorului material video, cu precizarea ca sedanul inmatriculat in Marea Britanie a facut o vizita specialistilor AC Schnitzer. De unde si herghelia de 720 de cai de sub capota, sinonima atat cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora in circa 2.9 secunde, cat si cu o viteza maxima mai mare de 310 kilometri pe ora - aparent.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 August 2022