BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 750 de cai sub capota si face suta in doar 2.91 secunde

BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 750 de cai sub capota si face suta in doar 2.91 secunde
  • BMW-ul cu care niciun Audi sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 750 de cai sub capota si face suta in doar 2.91 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului depaseste pragul celor 300 de kilometri pe ora.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru ani si trecut de curand - in vara lui 2021, printr-un facelift major, actualul BMW X3 se vinde, zilele acestea, in nenumarate variante si configuratii. Printre optiunile puse de bavarezi la dispozitia clientilor se regaseste, pentru prima data in istorie, si o versiune comercializata sub indicativul X3 M Competition - alaturi de un benzinar cu sase cilindri in linie si doua turbine de dimensiuni generoase.

Despre masina cu motor de 3.0 litri si 510 CP este vorba - totodata, si in urmatorul material video, cu mentiunea ca exemplarul scos, de curand, in teste, pe Autobahn, se bucura de diferite modificari sub capota, sinonime cu un total de 750 de cai, asa cum precizam si anterior.

Astfel, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza acum doar 2.91 secunde - conform masuratorilor oficiale, un alt punct principal de atractie constand in viteza de top care trece, aparent, de 300 de kilometri pe ora. Ca o comparatie, modelul de baza - fara imbunatatiri sau upgrade-uri, promite sa rezolve aceeasi ecuatie 0 - 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 4.1 secunde in varianta originala si 3.8 secunde in versiunea cu facelift.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 August 2022