Brabus 850 iBusiness: ASA arata limuzina suprema!

Brabus 850 iBusiness: ASA arata limuzina suprema!
  • Brabus modifica noua generatie Mercedes S63 AMG
  • Tunerul ofera multiple bunatati tehnice si estetice
  • Sub capota se ascunde un V12 de 850 CP si 1.450 Nm
Distribuie pe Facebook

Cauti un automobil extrem de rapid dar care, in acelasi timp, sa-ti ofere toate dotarile necesare unei calatorii extrem de confortabile si... profitabile? In cazul in care raspunsul tau este unul afirmativ, ei bine... atunci fa cunostinta cu noul Brabus 850 iBusiness!

Urmand a debuta in premiera mondiala peste numai trei zile, atunci cand Salonul Auto de la Geneva isi va deschide in cele din urma larg portile, noul program de tuning 850 iBusiness de la Brabus are la baza ultima generatie a modelului Mercedes S63 AMG si propune, pentru inceput, un surplus considerabil de putere, motorizarea V8 bi-turbo de 5.5 litri si 585 CP fiind transformata intr-una de 6.0 litri si... 850 CP, respectiv 1.450 Nm!

Drept urmare, pentru a face fata celor 265 cai putere aparuti de nicaieri in compartimentul motor, dar si cuplului de-a dreptul imens - cuplu care, totusi, a fost limitat la 1.150 Newton-Metri, transmisia automata cu sapte rapoarte a suferit si ea modificari majore, rezultatul final fiind de-a dreptul impresionant: primii 100 km/h vin acum dupa numai 3.5 secunde, in timp ce viteza maxima a fost limitata la 350 de kilometri pe ora!

Brabus 850 iBusinessBrabus 850 iBusiness

Brabus 850 iBusiness

Iar asta-i doar inceputul. Nu de alta dar, desi se poate lauda cu performante de supercar, noul Brabus 850 iBusiness nu uita ca are la baza ultima generatie a modelului Mercedes S-Class si ofera acelasi confort precum limuzina companiei de automobile din Stuttgart. Acelasi confort x 10 am putea spune, daca tinem cont ca viitorii pasageri vor fi delectati cu infinite insertii de piele si fibra de carbon, plus numeroase bunatati din gama Apple - precum iPad, Mac mini, iPod touch sau Apple TV.

In ceea ce priveste departamentul vizual, impresionanta creatie a companiei germane de tuning se poate lauda cu un aspect pe masura performantelor, in centrul atentiei regasindu-se kitul aerodinamic agresiv stilizat si realizate din aceeasi fibra de carbon. Nu vor trece insa neobservate nici jantele cu design unic si dimensiuni de pana la 22 inci, ce-i confera limuzinei de lux o prezenta cu adevarat impunatoare - situatie care se datoreaza si suspensiei mai joase, respectiv sistemului de franare inzestrat cu discuri uriase, carbon-ceramice.

Brabus 850 iBusiness

Brabus 850 iBusinessBrabus 850 iBusiness

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Brabus 850 iBusiness
mai multe