Brabus 850 S: Secretele celui mai puternic si rapid sedan AWD din lume

Brabus 850 S: Secretele celui mai puternic si rapid sedan AWD din lume
  • Brabus ne face cunostinta cu cea mai puternica si mai rapida limuzina AWD din lume
  • Modelul poarta denumirea de 850 S si ascunde sub capota un V8 turbo de 5.9 litri si 850 CP
  • Primii 100 km/h vin dupa numai 3.5 secunde, in timp ce viteza maxima este de 350 km/h
Distribuie pe Facebook

Ascunde sub capota nu mai putin de 850 de cai putere si poate accelera, fara prea mari probleme, pana la pragul celor 350 de kilometri pe ora. Cu astfel de cifre si valori inscrise pe lista cu specificatii tehnice, nici nu-i de mirare ca noul BRABUS 850 S ocupa primul loc in topul celor mai puternice si mai rapide limuzine dotate cu un sistem de tractiune integrala. Secretul din spatele acestei impresionante reusite il aflam chiar din randurile urmatoare.

Dezvaluit in premiera mondiala la mijlocul anului trecut, noul Mercedes S63 AMG W222 se poate lauda ca ofera sub acelasi acoperis atat o doza nemarginita de eleganta si rafinament, cat si o serie de performante de top, caracteristice mai degraba modelelor sport si super-sport decat automobilelor de lux. In cazul in care cei 585 CP oferiti de unitatea V8 twin-turbo regasita in compartimentul motor sau cele patru secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h nu sunt insa indeajuns pentru a te da pe spate, ei bine... germanii de la Brabus au cateva solutii pentru rezolvarea acestei mici "neplaceri".

Brabus 850 SBrabus 850 S

Brabus 850 S

Cel mai impresionant meniu dintre propunerile celebrei companii de tuning din Bottrop poarta denumirea 850 S si, asa cum probabil ti-ai dat deja seama, presupune urcarea valorilor maxime ale motorizarii de 5.5 litri - care, cu aceasta ocazie, se va alege cu o capacitate cilindrica de 5.912 centimetri cubi, pana la 850 de cai putere si 1.450 de Newton-Metri.

De asemenea, transmisia automata cu sapte rapoarte a primit si ea numeroase imbunatatiri, efectul modificarilor suferite de trenul de propulsie constand in venirea primilor 100 km/h dupa numai 3.5 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la pragul celor 350 de kilometri pe ora. Drept urmare, noul Brabus 850 S ocupa primul loc in topul celor mai puternice si mai rapide limuzine dotate cu un sistem de tractiune integrala.

In plus, daca este sa ne intrebi pe noi, proiectul celebrei companii de tuning din Bottrop se pozitioneaza pe un loc fruntas si atunci cand vine vorba de segmentul celor mai stilate automobile de lux ale planetei, kitul aerodinamic realizat partial din fibra de carbon si livrat in compania unor jante forjate cu dimensiuni de pana la 22 de inci, conferindu-i modelului Mercedes S63 AMG o savoare cu totul si cu totul speciala.

Aceeasi expresie descrie cel mai bine, deloc surprinzator, si aspectul interior, acolo unde lista cu ingrediente magice include insertii de piele in doua culori, accente de fibra de carbon si, nu in ultimul rand, un sistem multimedia de "toata frumusetea", compus din numeroase elemente marca Apple - elemente precum iPad Mini, Mac Mini, iPod Touch sau chiar Apple TV.

Brabus 850 S

Brabus 850 SBrabus 850 S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Brabus 850 S
mai multe